Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazaní mezer za uvozovkami

Od: bublaaa* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, všiml jsem si chyby na zdejší poradně, při odeslání příspěvku se mažou mezery za uvozovkami ". Vypadá to blbě *nevi*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Taky jsem si toho už jednou ve vlastním příspěvku všiml.
Test "test" test
A teď dobrý, tak já nevím :D
bublaaa*
hodnocení

"testuji" blabla "test"
"testuji" blabla "test"

jo tady je to dobrý, ale v jiných příspěvcích to mezery maže.

A ještě to maže jednoduché uvozovky (jednu čárku), ty se pro změnu nezobrazí vůbec.

hodnocení

2x

Mně systém nedávno sám smazal uvozovky a tři tečky v nadpisu otázky. Trochu mi to vadilo. Ale jen trochu :).

hodnocení

2x
Tak tady je v mé odpovědi důkaz, že se to děje.
Zkoušel jsem to tehdy i opravit, stejně to ty mezery smazalo.
poradte.cz/...
Mazaní mezer za uvozovkami
No to je nemilé. Kouknu na to. Ale není to neduh, je to charakter. *smich2*

pěkně blbej charakter, pak to vypadá, že neumím psát *smich*

no, stejně se dívám, že tam mám i překlep, kterej na poradnu asi nesvedu... *hi*

hodnocení

0x
To nebude uvozovkami, ale jiným znakem za kterým se mezery mazou. Třeba tři vykřičníky taky neprojdou. Proč? Protože někdo jich používá deset a to už je opravdu hrůza! :)
bublaaa*
hodnocení

Takže říkáte, že jsem se zmýlil a vlastně se za uvozovkai mezery nemažou, že si to pletu s jiným znakem?

72mona3*
Škoda. Já chtěla použít tři otazníky. Používám to místo "co?" Tato úprava (jediný otazník) przní můj písemný styl vyjadřování *frajer* M.
bublaaa*
hodnocení

Tak moc děkuji za odpověď. Přiznávám, že mi trochu vyrazila dech. No tak já si jdu pročistit hlavu kontaktolem, když si pletu uvozovky a mezeru s jinýma znakama.

*znalost*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]