Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak víc poděkovat než veřejně

Od: martinna* odpovědí: 2 změna:

Pro SUZYMON:tato paní mi před několika dny dala radu jak na patní ostruhu. Byla diagnostikována při rentgenu 2+6mm.

Znám ten problém s ostruhou. Již na druhé noze jsem prošla ultrzvuky a rázovou vlnou. Tato žena mi zde na této poradně poradila babskou radu se zelím. Děkuji moc. Uděláno poctivě 6 večerů po sobě. Kus zelí nasekáno na jemno aby byla šťáva a vloženo do 4 listů. Následně zabaleno na 10-12 hod přes noc. Dnes můžu veřejně prohlásit: Zabralo to asi o 80%. Já můžu na to došlápnout a chodím skoro bez bolesti. Před, jsem na to nemohla bez slz došlápnout-ano je to tak. Snad se ten zbyteček usadí a pokud ne tak za pár dní kůru opakuji.Ne-není to výmysl-funguje to i když většině to bude k smíchu. SUZYMON děkuji moc,moc dobře jste poradila.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Není to k smíchu. Zelí pomáhá např. i při oteklém koleně.

hodnocení

5x

Martino, slovy se nedá vyjádřit, jakou jste mi udělala radost. Jsem strašně ráda, že Vám to zabralo. Mně to tenkrát také pomohlo a od té doby mám pokoj a už je to určitě víc jak rok. :)

P.S.

A tímto také děkuji Kapce, která mne upozornila na Vaše poděkování. Já zrovna tuto rubriku moc často nenavštěvuji, tak bych na tuto zprávu přišla určitě o dost později.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]