Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde aktualizovat otázky?

Od: 2222 odpovědí: 10 změna:

Proč nejde aktualizovat otázky zde na poradně? Chtěl jsem aktualizovat otázky které jsem sám založil a vypuisuje mi to, že "K tomuto kroku nemáte oprávnění.". O jaké oprávnění se jedná? V minulosti jsem některé otázky už aktualizoval a bez problémů se aktualizovaly. To je nějaká zdejší novinka, že k tomu je třeba mít nějaké zvláštní oprávnění? Zkoušel jsem to vícekrát i po delší době a výsledek je vždy stejný a nejedná se o otázky které už aktualizované byly. Pokud je tu možnost aktualizace otázek tak by to snad mohlo i fungovat.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jako neregistrovaný chcete mít právo aktualizace otázek? Podle čeho si myslíte, že dokáže systém poznat, že to jste vy a ne někdo jiný? Nějaké signály se používají a pokud dojde k jejich narušení pak se tato vazba zruší.

Pokud chcete mít možnost spolehlivě tuto funkci používat tak se registrujte. ;)

2222
hodnocení

V minulosti jsem aktualizoval otázky i jako neregistrovaný. Podle čeho to systém pozná o koho jde nevím, ale předpokládal bych, že možná podle cookies které si asi do načích počítačů ukládá.

a ty se mažou... co dál?

2222
hodnocení

Předpokládám, že cookies se mažou až po nějaké delší době, pokud si je někdo nesmaže dříve sám. Podle čeho mne systém poznal kdysi, že jsem to já když jsem aktualizoval témata které jsem založil? Možnost aktualizace se mi zobrazuje u témat které jsem tu na poradně založil jako neregistrovaný, ale u témat které jsem nezaložil tu možnost aktualizace nemám, takže z toho vyplývá, že systém nějak dokáže rozpoznat zakladatele tématu.

Ježíš ty jsi v.ů.l! Říká ti něco IP adresa? To je něco jako tvé internetové jméno. No a pak už je to jen o registraci. Nejsi registrovaný = máš smůlu.

2222
hodnocení

satam: Ježíšem určitě nejsem a čím jsi ty to tu raději psát nebudu abych neporušil pravidlo Z2 této poradny. Registrovaný nejsem a přes to mi šlo tuto mojí otázku před chvíli aktualizovat, ale jinou mojí otázku už aktualizovat nejde. Připadá mi to, že s tou aktualizací vlastních otázek musí mít člověk asi štěsti aby se trefil do chvíle kdy to zrovna jde.

No comment!*smich*

2222
hodnocení

Tak před chvíli jsem zkusil aktualizovat tuto otázku a aktualizovala se bez problémů. Zkusil jsem to u jiné moji otázky a tam bohužel aktualizovat možné není, protože to končí informaci, že "K tomuto kroku nemáte oprávnění.". Na čem záleží to jestli některou vlastní otázku jde aktualizovat nebo ne?

Proč nejde aktualizovat otázky?
Proč nejde aktualizovat otázky? #2
Proč nejde aktualizovat otázky? #3

Sorry, ale nikdo ti nebude řikat pozadí jak co funguje na poradte.cz, ber to jako tajemnství programátora, nebo ti programátoři běžně řeknou co a jak udělali? S tím nepočítej.
Pokud chceš mít možnost plnohodnotně pracovat s tímto fórem, tak se zaregistruj, pokud se z nějakého důvodu registrovat nechceš tak nechtěj aby ti vše fungovalo jak má. Nevím co je na tom k nepochopení.

2222
hodnocení

Mne ani tak nezajímá jak co programátor na poradte.cz naprogramoval. Jde mi o to, že když už tu ta funkce aktualizace vlastní otázky je tak by mohla snad být funkční stále a ne, že to jednou funguje a jindy ne. To mi připadá jako např. v Tesco které nabízí různé zboží v akci nebo na kupony se slevou z jejich Clubcard, ale v regálech to zboží často nikde není.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]