Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se v poradně změnilo?

Od: hm* odpovědí: 10 změna:

Co se v podhoubí poradny změnilo, že od včerejška vidím to, co vidím (viz. přiložený obrázek)?

Co se v poradně změnilo?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přešli jsme na modernější formát obrázků WEBP místo PNG. Co to je za prohlížeč? Něco archaického?

hm*
hodnocení

Poslední verze SeaMonkey 2.53.4 (funkčně kompatibilní s Firefox 60.0).

hodnocení

0x

Mám to samé.

doplněno 27.10.20 10:55:

archaický IE, teď už v pořádku

jaký prohlížeč?

hodnocení

0x

Vrátil jsem to zpět, stačí CTR+F5. Udělám to jinak. :)

hm*
hodnocení

No jo, už to zase hraje.

hodnocení

0x

Všem, které to postihlo se omlouvám a díky @hm, že se ozval. Nenapadlo mě, že by to mohl být v roce 2020 problém. Formát WEBP existuje někdy od roku 2010 a Mozila ho přidala loni.

Každopádně jsem css styl předělal. Nabízí obě verze podle toho, zda to prohlížeč umí nebo ne. A ještě jsem ušetřil 2tis znaků. :-D Snad už to bude ok.

Vyzkoušeno v historickém IE, který WEBP neumí a nikdy umět už nebude.

ben®

admin - ve tmavém motivu webu není stále viditelný horní obrázek s logem poradny (v hlavičce). Zkuste to také opravit. Děkuji.

Opraveno, díky. I v menu chyba jedna chybička, také opravena. :)

hm*

Až tak moc jsem to nezkoumal, ale zdá se, že WEBP umějí jen prohlížeče, které používají googleovské jádro (však taky WEBP je nápad Googlu), tzn. všechny varianty "chromého", myslím, že i MS Edge, nová řada od Mozilly. Ať žije monopol! Stará řada Mozilly (a SeaMonkey a další odvozeniny, které nechtějí opustit původní jádro) má jádro Gecko a tam možná WEBP nebude nikdy. O Opeře jsem zahlédl, že "WEBP připravuje" (nevím, v jakém stavu je teď).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]