Nejste přihlášen/a.
Co se v podhoubí poradny změnilo, že od včerejška vidím to, co vidím (viz. přiložený obrázek)?
Všem, které to postihlo se omlouvám a díky @hm, že se ozval. Nenapadlo mě, že by to mohl být v roce 2020 problém. Formát WEBP existuje někdy od roku 2010 a Mozila ho přidala loni.
Každopádně jsem css styl předělal. Nabízí obě verze podle toho, zda to prohlížeč umí nebo ne. A ještě jsem ušetřil 2tis znaků. Snad už to bude ok.
Vyzkoušeno v historickém IE, který WEBP neumí a nikdy umět už nebude.
admin - ve tmavém motivu webu není stále viditelný horní obrázek s logem poradny (v hlavičce). Zkuste to také opravit. Děkuji.
Až tak moc jsem to nezkoumal, ale zdá se, že WEBP umějí jen prohlížeče, které používají googleovské jádro (však taky WEBP je nápad Googlu), tzn. všechny varianty "chromého", myslím, že i MS Edge, nová řada od Mozilly. Ať žije monopol! Stará řada Mozilly (a SeaMonkey a další odvozeniny, které nechtějí opustit původní jádro) má jádro Gecko a tam možná WEBP nebude nikdy. O Opeře jsem zahlédl, že "WEBP připravuje" (nevím, v jakém stavu je teď).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.