Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes se někdo vytrvale celý den snaží shodit naší poradnu ze zahraničních IP adres. Postupně se tyto adresy blokují, ale jak je vidět, ne vždy se to povede... ![]()
jj, bohužel jsem si ještě nenastavil žádný monitoring, který by mě upozornil... musím to napravit ![]()
Každopádně pokud by si někdo v budoucnu všimnul dlouhého výpadku klidně prosím poslat SMS - pokud se někomu bude chtít. Takový monitoring druhé generace! ![]()
V noci jsem zjistil, že databáze opět spadla (běžela jen hodinu). Znovu jsem ji nahodil a našel pár věcí, co jsem upravil, aby byla odolnější. Také jsem si konečně nastavil hlídání dostupnosti. Už bych měl výpadek zjistit dostatečně včas. ![]()
Od čtvrté ráno se zablokovaly zatím jen 3 IP adresy, které chtěly přes 10tis stran během 2 minut. A zdá se, že nová vlna začíná. ![]()
Dnes ráno velká prodleva při přihlašování a toto se objeví, pokud chci napsat příspěvek, nebo překliknout do jiné rubriky.
jj, sedím u toho a řeším. Musel jsem udělat i ruční BAN, aby to vůbec nešlo před DB, protože jen samotné přihlášení do DB a ověření IP adresy už bylo smrtelné.
Také jsem to zaregistrovala. Kolem 19 hodiny včera. Ale vzpomněla jsem si, že už jste o tom jednou psal, tak jsem jenom čekala, až to obnovíte. Asi mi nikdo neodpoví, ale proč to ten dotyčný dělá? Nebo to je nějaká skupina? Jaký z toho mají prospěch? Tohle přece nikdo nedělá bezdůvodně. A je vůbec možné najít toho, kdo to dělá? ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.