Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes se někdo vytrvale celý den snaží shodit naší poradnu ze zahraničních IP adres. Postupně se tyto adresy blokují, ale jak je vidět, ne vždy se to povede...
jj, bohužel jsem si ještě nenastavil žádný monitoring, který by mě upozornil... musím to napravit
Každopádně pokud by si někdo v budoucnu všimnul dlouhého výpadku klidně prosím poslat SMS - pokud se někomu bude chtít. Takový monitoring druhé generace!
V noci jsem zjistil, že databáze opět spadla (běžela jen hodinu). Znovu jsem ji nahodil a našel pár věcí, co jsem upravil, aby byla odolnější. Také jsem si konečně nastavil hlídání dostupnosti. Už bych měl výpadek zjistit dostatečně včas.
Od čtvrté ráno se zablokovaly zatím jen 3 IP adresy, které chtěly přes 10tis stran během 2 minut. A zdá se, že nová vlna začíná.
Dnes ráno velká prodleva při přihlašování a toto se objeví, pokud chci napsat příspěvek, nebo překliknout do jiné rubriky.
jj, sedím u toho a řeším. Musel jsem udělat i ruční BAN, aby to vůbec nešlo před DB, protože jen samotné přihlášení do DB a ověření IP adresy už bylo smrtelné.
Také jsem to zaregistrovala. Kolem 19 hodiny včera. Ale vzpomněla jsem si, že už jste o tom jednou psal, tak jsem jenom čekala, až to obnovíte. Asi mi nikdo neodpoví, ale proč to ten dotyčný dělá? Nebo to je nějaká skupina? Jaký z toho mají prospěch? Tohle přece nikdo nedělá bezdůvodně. A je vůbec možné najít toho, kdo to dělá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.