Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VÝPADEK PORADNY

Od: admin® odpovědí: 21 změna:

Dobrý den,
dnes se někdo vytrvale celý den snaží shodit naší poradnu ze zahraničních IP adres. Postupně se tyto adresy blokují, ale jak je vidět, ne vždy se to povede... :(

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taky jsem to zaregistroval, před chvíli byla nedostupná.

fugass*
Jo jo, co tím sledují nechápu.
hodnocení

jj, bohužel jsem si ještě nenastavil žádný monitoring, který by mě upozornil... musím to napravit :(

Každopádně pokud by si někdo v budoucnu všimnul dlouhého výpadku klidně prosím poslat SMS - pokud se někomu bude chtít. Takový monitoring druhé generace! :-D

bublaaa*

Takže typicky český bonzácký monitoring 2.0 *co*

"Kdo zlu neodporuje, sám se proviňuje" z pohádky Pyšná princezna. Takových citátů o tom, že se má chránit to dobré, je víc.

hodnocení

V noci jsem zjistil, že databáze opět spadla (běžela jen hodinu). Znovu jsem ji nahodil a našel pár věcí, co jsem upravil, aby byla odolnější. Také jsem si konečně nastavil hlídání dostupnosti. Už bych měl výpadek zjistit dostatečně včas. *hi*

Od čtvrté ráno se zablokovaly zatím jen 3 IP adresy, které chtěly přes 10tis stran během 2 minut. A zdá se, že nová vlna začíná. :(

bublaaa*

A nebyl jsem to já? Když si dám po ránu silný kafe, tak to lítá *klik* *bezim*

hodnocení

to byl jiný rychlík

VÝPADEK PORADNY
72mona3*
Já to zjistila tak mezi jedenáctou a půlnocí. Poradna mi vůbec nenaskočila. M.

hodnocení

0x

Dnes ráno velká prodleva při přihlašování a toto se objeví, pokud chci napsat příspěvek, nebo překliknout do jiné rubriky.

hodnocení

jj, sedím u toho a řeším. Musel jsem udělat i ruční BAN, aby to vůbec nešlo před DB, protože jen samotné přihlášení do DB a ověření IP adresy už bylo smrtelné.

jj, teď je to už v pohodě, žádný error, vše funguje

Databáze má bohužel výpadek. Vyzkoušejte připojení prosím později... zas to nějak blbne, při změně rubriky

pet32
hodnocení

0x

Vypadlo to včera kolem 19 a už nešlo načíst.

liska5

Přesně tak, taky mi to nešlo. Babkazov mne uklidnila, že se na obnové pracuje.

hodnocení

0x

Také jsem to zaregistrovala. Kolem 19 hodiny včera. Ale vzpomněla jsem si, že už jste o tom jednou psal, tak jsem jenom čekala, až to obnovíte. Asi mi nikdo neodpoví, ale proč to ten dotyčný dělá? Nebo to je nějaká skupina? Jaký z toho mají prospěch? Tohle přece nikdo nedělá bezdůvodně. A je vůbec možné najít toho, kdo to dělá? *zmateny*

hodnocení

Těžko říct, většinou je to pomsta nebo je cílem uškodit. Každý výpadek se počítá.

Tak děkuji za vysvětlení. Nojo, nedá se asi nic moc dělat. Lidé jsou čím dál horší. Já myslela, jestli to není nějaká zahraniční divná skupina, něco jako když zavirují počítač, za účelem vymámení peněz. Ale tohle je teda někdo u nás, asi teda konkurence a obyčejná závist.

xx*
hodnocení

0x

Třeba admin někoho nasral, tím neříkám že mě

hodnocení

A máme tu rekord...

pocet: 30
1801/min
2020-10-13 10:38:01 ~ 2020-10-13 10:38:02

Za vteřinu 30 stran :-D

hodnocení

0x

Ale že jsem se vyděsila! Napadlo mě, jestlito nepůjde a zůstanu bez poradte.cz. *smich2* Fakt dobře blbnu. Kao by mi nestačil mrcha vir!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]