Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvky se mi nezobrazí!?!

Od: liska5 odpovědí: 13 změna:

Už potřetí se mi stalo - včera večer jednou a dnes ráno 2x. Odešlu radu neboli odpověď, jako tisíckrát před tím, a ta má odpověď se nezobrazí, nýbrž se objeví červený text: Váš příspěvek uložen, čeká na schválení moderátorem. Zveřejnění bude trvat minuty až hodiny. Co se děje? Je to jen u mne? Máte někdo podobný problém?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Něco jste provedla? Ban?

72mona3*
hodnocení

0x
Mně se to stalo jednou před pár dny. Jako nepřihlášené. M.
72mona

Jo, takže dnes opět. V příspěvku "Dva kocouři". Jsem na jiném počítači, nepřihlášená...

Váš příspěvek uložen a čeká na schválení moderátorem, nevkládejte jej vícekrát. Schválení probíhá v rozmezí několika minut až po pár hodin v závislosti na denní době.Děkujeme za pochopení.

Beru zpět, u tří :-D Zkusil jsem to opravit, ale nemám to jak otestovat...

72mona

OK, beru i bronzovou medaili:-D

Tak nezbývá než vyčkat, jestli se nám to zopakuje. A dáme vědět. Díky:) M.

liska5
hodnocení

Teď jsem se podívala na ta místa, a ejhle, už to tam naskočilo!

Ban určitě ne, tohle jsou mírumilovné rady*slunce*.

berger*

Příspěvky byly schváleny...:-D. Ještě zkuste testnout vnitřní poštu...

liska5
hodnocení

Díky. Nejsem registrovaná. Byla jsem a přes vnitřní poštu párkrát komunikovala. Ale kdysi mne to nepustilo, změnila jsem nick a jedu bez registrace. Nemám snahu to měnit.

berger*

Liška5,teď jste mě dostala. Několikrát mi tu někdo napsal,ať něco řeším přes vnitřní poštu a já se škodolibě ptal - jak se neregistrovaný dostane do vnitřní pošty? A takto jsem si u Vás naběhl...*zed**smich*

liska5
hodnocení

Berger, nerozumím Vám!?! Jak naběhl?

Tak ještě jednou: Nejsem už registrovaná, tak pro mne vnitřní pošta neexistuje.

Když jsem registrovaná byla, tak jsem přes vnitřní poštu několikrát komunikovala.

hodnocení

0x

Je to jen u dvou uživatelů... řeším proč se to stává...

Taky se mi některé odeslané příspěvky nezobrazily... myslel jsem že je to sklerozou nebo aktualizací PC ...

hodnocení

0x

Myslím, že je to už vyřešeno. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]