Nejste přihlášen/a.
Už potřetí se mi stalo - včera večer jednou a dnes ráno 2x. Odešlu radu neboli odpověď, jako tisíckrát před tím, a ta má odpověď se nezobrazí, nýbrž se objeví červený text: Váš příspěvek uložen, čeká na schválení moderátorem. Zveřejnění bude trvat minuty až hodiny. Co se děje? Je to jen u mne? Máte někdo podobný problém?
Jo, takže dnes opět. V příspěvku "Dva kocouři". Jsem na jiném počítači, nepřihlášená...
Váš příspěvek uložen a čeká na schválení moderátorem, nevkládejte jej vícekrát. Schválení probíhá v rozmezí několika minut až po pár hodin v závislosti na denní době.Děkujeme za pochopení.
Teď jsem se podívala na ta místa, a ejhle, už to tam naskočilo!
Ban určitě ne, tohle jsou mírumilovné rady.
Díky. Nejsem registrovaná. Byla jsem a přes vnitřní poštu párkrát komunikovala. Ale kdysi mne to nepustilo, změnila jsem nick a jedu bez registrace. Nemám snahu to měnit.
Liška5,teď jste mě dostala. Několikrát mi tu někdo napsal,ať něco řeším přes vnitřní poštu a já se škodolibě ptal - jak se neregistrovaný dostane do vnitřní pošty? A takto jsem si u Vás naběhl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.