Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
možná jste zaznamenaly tragédii jménem Subreg, u které bohužel máme doménu a DNS. Právě DNS servery dlouho fungovaly po útoku špatně a od páté hodiny večer už vůbec. Nastala patová situace, kdy s tím nešlo nic udělat, protože nedošly autorizační maily pro jakoukoli změnu.
Teď se mi povedlo i v tom Subregu přenastavit DNS (stejná na stejnou) a záznamy se vypropagovaly ven!
Zatím tedy běžíme...
Nefugovala vám někomu poradna?
Podle grafů stále nejedeme na plno, ale postupně se to zvedá. Mám v seznamu 28 DNS, na 22 z nich už jsou záznamy opravené. Zatím chybí DNS mj Google.
Připojuju se příležitostně, nepravidelně a vzpomínám si, že mi to dneska jednou (čas nevím) hodilo hlášku "stránka neexistuje". Jestli to nějak souviselo netuším. Nevěnoval jsem tomu žádnou zvláštní pozornost, občas se mi to stává i na jiných stránkách. Při opakovaném pokusu prakticky okamžitě potom bylo všechno O. K. Žádný rozdíl proti jindy nepozoruju.
Ztratil se mi příspěvek, nevím, jestli je to chyba, o které píšete - že poradna nefunguje.
Nebo jsem se něčím provinila? To je mi líto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.