Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PORADNA zachráněna, zatím

Od: admin® odpovědí: 23 změna:

Dobrý den,
možná jste zaznamenaly tragédii jménem Subreg, u které bohužel máme doménu a DNS. Právě DNS servery dlouho fungovaly po útoku špatně a od páté hodiny večer už vůbec. Nastala patová situace, kdy s tím nešlo nic udělat, protože nedošly autorizační maily pro jakoukoli změnu.

Teď se mi povedlo i v tom Subregu přenastavit DNS (stejná na stejnou) a záznamy se vypropagovaly ven!

Zatím tedy běžíme... *sos*

Nefugovala vám někomu poradna?

Podle grafů stále nejedeme na plno, ale postupně se to zvedá. Mám v seznamu 28 DNS, na 22 z nich už jsou záznamy opravené. Zatím chybí DNS mj Google. :(

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měla jsem dnes malé problémy, asi jako když vypadne internet. Objevila se hláška, že se není možno připojit. Při druhém okamžitém pokusu (výzva zkuste později) vždy OK. Čas - asi tak nějak kolem té 17. hodiny, nevím přesně.

hodnocení

1x

Vše funguje pohodově po celý den.*tanec*

hodnocení

0x

Dobrý den. Také jsem nic nezaznamenal. Chodím sem průběžně, ale od 11.00 do 15.00 jsem nebyl doma, tak to nevím.

hodnocení

0x
Za sebe hlásím, že celý den vše OK. Žádné pozorovatelné změny.

hodnocení

Výpadek byl dnes od cca 17. hodiny, ale jen pro někoho. Ovšem poslední den a půl to není ono... :)

hodnocení

0x

Momentálně jsem ve Varech, okolo 17 h jsem byl na Poradně a žádný výpadek jsem nepozoroval

hodnocení

0x

Zdravím. také hláška, že se nelze připojit kolem 17-té hodiny, východně od Brna.

hodnocení

0x

vše jede, jelo

hodnocení

0x

Párkrát jsem zaznamenal, že po prvé mi to nahlásilo, že stránka neexistuje.

Na další pokus už se načetla.

72mona
hodnocení

0x
No problemo. M.

hodnocení

0x
Jsem tu online celý den (připojen ze zahraničí), žádné problémy.

pet32
hodnocení

0x

Ano, nešlo načíst, psalo problém s DNS, je to i teď takové pomalejší. Problém začal už dnes ráno.

hodnocení

0x

Připojuju se příležitostně, nepravidelně a vzpomínám si, že mi to dneska jednou (čas nevím) hodilo hlášku "stránka neexistuje". Jestli to nějak souviselo netuším. Nevěnoval jsem tomu žádnou zvláštní pozornost, občas se mi to stává i na jiných stránkách. Při opakovaném pokusu prakticky okamžitě potom bylo všechno O. K. Žádný rozdíl proti jindy nepozoruju.

hodnocení

0x

Zdravím

Nevím jestli u mně nebo u vás

PORADNA zachráněna, zatím
výtka
Upozornění od administrátora 16. 09. 2020 18:50:10
děkuji za info, vyřešíme to. Viz vnitřní pošta. :)

Mám dnes to samé co juraja

výtka
Upozornění od administrátora 17. 09. 2020 05:04:59
Jj, to všichni na IPv6. Vyřeším, ale chvilku mi to zabere. Díky. :)
hodnocení

Snad opraveno :) Nemám možnost to vyzkoušet...

prazak

Jojo, je to pryč. Děkujeme. :)

Zdravím a potvrzuji,dnes už v pořádku*palec2*

17.09.20 12:12

dnes OK*palec2*

hodnocení

Dnes máte oba IPv4, ne IPv6 *smich2*

17.09.20 14:06

hodnocení

0x

Ztratil se mi příspěvek, nevím, jestli je to chyba, o které píšete - že poradna nefunguje.

Nebo jsem se něčím provinila? To je mi líto.

PORADNA zachráněna, zatím #2
výtka
Upozornění od administrátora 17. 09. 2020 05:42:37
Ne, není to omyl/chyba. Nebyla to odpověď na otázku.

Děkuju za odpověď.

Jsem moc ráda, ža tato pravidla platí pro všechny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]