Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné odhlášení registrovaného rádce

Od: bimbam® odpovědí: 13 změna:

Zdravím! Vím, že zdejší systém nějak nepravidelně ruší přihášení. Ale zajímá mě, proč se mi to stává zrovna v době, kdy smolím nějaký dotaz. Možná mi trvá příliš dlouho, než najdu vhodná slova. Nebo čím to může být, že zůstávám přihlášená dlouhé dny, ale ve chvíli, kdy se chci na něco zeptat, jsem najednou odhlášená a musím všechno začít znova?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nestalo se mi to nikdy, jsem trvale přihlášen. Pouze když čistím počítač, tak se pak musím znova na oblíbených webech přihlásit a znovu nastavit trvalé přihlášení.

72mona
hodnocení

0x
Jo, to se mi také stávalo. Bála jsem se zeptat *smich* M.

hodnocení

0x

Já si myslím, že to souvisí s tím "stěhováním". Mně se zrovna včera stalo, že jsem vysmolila odpověď a odklikla a šlus, odpověď se neukázala a přitom bylo napsáno, že poslední příspěvek je od "suzymon" a nikde nic. *co* Tak jsem čekala asi půl hodiny, protože jednou se mi stalo to samé a pak se to tam objevilo dvakrát za sebou. No a po půl hodině jsem to teda napsala znova a už to bylo v pohodě. A s tím samovolným odhlašováním jsem se také setkala, ale pak stačí kliknout na zpět a přihlásit se a nemusíte to psát znova, zůstává to tam. Asi to blbě vysvětluji, nejsem na tohle moc chytrá. ;)

72mona
No, tak mně se to stávalo mnohem mnohem dříve, než byl hlášen nějaký přesun (to odhlášení během psaní příspěvku). M.
hodnocení

Stěhování poradny nebude hlavní důvod. Poprvé se mi to stalo při psaní odpovědi někdy dávno. Poprvé - náhoda. Podruhé - překvapení. Potřetí a v dalších případech - nemilé překvapení. Tento můj dotaz není stížnost. Myslím si, že právě já jdu problému nějak naproti. Možná opravdu pomalým psaním, pomalým vkládáním fotek... A chtěla bych se toho vyvarovat.

Nemám na mysli občasné odhlášení, kdy mě to samo odhlásí třeba přes noc a podobně.

hodnocení

0x

Také dnes jsem to řešil, jednoduše odhlášen...

hodnocení

0x

náhoda :) Pokud má někdo nastaveno mazání cookies pak tomu jde naproti, ale ty se mažou se zavřením prohlížeče. Jinak nevím, že by se mi přihlášení samo zrušilo. Jen při přihlášení pozor, zda máte zaškrtnuto trvalé, jinak je to jen na pár hodin.

hodnocení

Děkuji za odpověď. Mazaní cookies nemám, přihlášení mám trvalé. Budu to dál brát jako nepříjemný náhodný jev. Nějaké sprosté slovíčko unikne a napíše se to znova... *nevi*

Ještě jeden poznatek...jsem přihlášen_kliknu omylem na Registrace, vidím, špatně jsem klikl_jdu tedy na Výběr poradny_chci odpovědět na otázku a ejhle, ...Musíte se přihlásit. Je to standardní chování poradny?

A je jedno, jestli jsem přihlášen Trvale nebo bez zaškrtnutí políčka...

Ano, při registraci je potřeba nejprve odhlášení

hodnocení

0x

Tento problém čas od času řeším od samého počátku svého přebývání na poradně - stává se to porůznu, zhruba pětkrát za rok. Už jsem to zde řešila, ale pravý důvod se mi zatím nepodařilo najít. :)

hodnocení

0x
Nemyslim si, ze jde o problem poradte. Problem bude spis ve Vasem zarizeni. Casto maji lidi ruzne automaticke cistice (bezi rezidentne) a staci aby probehlo napriklad cisteni prohlizece a bude po prihlaseni. A dalsi mozne problemy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]