Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cool dressing - Premium Global Trade - Podvod

Od: monikavernerov odpovědí: 2 změna:

PROSIM DEJTE SI POZOR A NIKDY neobjednavetjte zbozi od COOL DRESSING, je to spolecnost PREMIUM GLOBE-TRADE zapsana pod cislem CIF : RO29426064 dluzi mi uz pres rok penize za zbozi, ktere neposlala nebo se jim ztratila zasilka, nekomunikuji...je to:

cooldressing.ro/...

Neodpovidajií na emaily, telefony, dopisy nevyzvedavaji, klasika...

Jiz jsem podala stiznosat na EU a internetovy obchody atd...resime to s pravnikem jsem nastesti pojistena, ale mnoho lidi co objednalo tak neni...proto jsme se dohodli se vsemi na sdileni ! A kdo se chystate objednat, prosim neplatte predem! a radsi bezte do jineho obchodu...dekujeme

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jednou jsem vyhrožovala jedné firmě právě tím, co jste napsala tady. Napsala jsem jim na doporučený papír, že jsem důchodce, mám hodně času a počítač a že všechen čas budu věnovat na umisťování varovných zpráv po celém netu. Všude tam kam to, byť jen na chvíli, půjde. Takhle jsem se domohla nápravy. ;)

monikaverner

dlouho jsem tu nebyla a moc moc dekuju za zpravu...firma zrejme zkrachovala a ja jsem se svych 160e nedockala. Clovek asi prijde o vice, vim. Jen kdyz clovek diky covidu prijde o praci a resi kazdou korunu, tak by rad sve penize dosal zpet. Byla jsem i pojistena u spolecnosti DAS a ta mi rekla, ze neresi firmy ze zahranici, coz chapu, ale obchodni zastupce mi predtim lhal a rekl, ze me zastoupi ikdyz ziju v cizine...jasne jsem mu rekla, ze ziju pul roku v zahranici a tka budu resit i zahranicni veci a on rekl...ze to neni problem...je to pak proste slovo proti slovu...je to smutne. zivot jde dal...ted by se mi ty penize hodily a i s urokama by to byla pekna castka :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]