Nejste přihlášen/a.
Takže jednoduše a česky -
Dělat nemůžete nic a vnuk by Vám stejně nepomohl. Koukněte sem.
Provizorně lze řešit tím, že když se Vám tato hláška objěví, klikněte na návratovou šipku vlevo nahoře a odpověď odešlete ještě jednou.
Zkuste vydržet, pokud funguje rada od @magdon, nebude to zase tak těžké. Já to včera (tedy spíš dnes brzo ráno) rozchodil, ale fakt nevím, co vlastně zabralo.
Také jsem si toho všimla už včera, ale bylo mi jasné, že to bude souviset s tím "stěhováním". Tak to pro jistotu dělám tak, že než odpověď odkliknu, tak si ji zamodřím a zkopíruji a pak teprve odkliknu. Když to odejde v pořádku, je to OK, když se objeví hláška, že jsem nic nenapsala, tak to mám v záloze a udělám další pokus. Napodruhé to většinou jde. Právě teď se mi to stalo. Tak jdu zkoušet znova. No a teď už to odešlo.
Včera mi to taky nefungovalo. Napsala jsem dlouhou odpověď, a nic .Pak znovu a lépe, a ono opakovaně nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.