Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradte.cz nechce mé odpovědi, proč?

Od: babkazov® odpovědí: 13 změna:
Už třetí den napíšu odpověď a vrátí se mi prázdné pole s tím, že jsem odpověď nenapsala. Píše mi: /www/hosting/poradte.cz/www/funkce.phpon line 1385Předvčerem mi u Vincenta seděl vnuk a coci majstroval a teď není v Ostravě, aby to napravil. Co mám udělat? Prosím o radu, ale hodně jednoduše a česky. Znáte mě, víte co dovedu.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Takže jednoduše a česky -

Dělat nemůžete nic a vnuk by Vám stejně nepomohl. Koukněte sem.

Provizorně lze řešit tím, že když se Vám tato hláška objěví, klikněte na návratovou šipku vlevo nahoře a odpověď odešlete ještě jednou.

hodnocení

2x

Zkuste vydržet, pokud funguje rada od @magdon, nebude to zase tak těžké. Já to včera (tedy spíš dnes brzo ráno) rozchodil, ale fakt nevím, co vlastně zabralo.

Nezabralo nic z Vaší strany, je to náhoda. Rozchodil to (možná jen dočasně) Admin. Závada není na Vašem počítači, ale je způsobená stěhováním "Poraďte" na nový server. Než to bude definitivně hotové, budou se objevovat problémy.

JJ, svatá pravda. Několik minut, možná hodin to chodilo a už zase ne.

berger*
hodnocení

2x

Nevím,jak to funguje u registrovaných,ale u mně to už poznám. Vyplním jméno a když naskočí zubaté kolečko a nápis "provádím",neodešlu odpověď. Šipkou zpět pomůže.

hodnocení

2x

Také jsem si toho všimla už včera, ale bylo mi jasné, že to bude souviset s tím "stěhováním". Tak to pro jistotu dělám tak, že než odpověď odkliknu, tak si ji zamodřím a zkopíruji a pak teprve odkliknu. Když to odejde v pořádku, je to OK, když se objeví hláška, že jsem nic nenapsala, tak to mám v záloze a udělám další pokus. Napodruhé to většinou jde. :) Právě teď se mi to stalo. Tak jdu zkoušet znova. No a teď už to odešlo.

hodnocení

2x

Bábí, buďte v klidu. Mně to také nefunguje a ještě k tomu, nejdou mi hodnotit odpovědi *zed*

hodnocení

Aháááá, moc děkuji. Až jsem se zpotila, jak jsem se vyděsila, že mi Aďoch Vincenta pokazil Príma, príma!

hodnocení

0x

Bylo to kvůli smajlíkům. Opravil jsem to jen na rychlo, nemám moc ověřeno, že to bude ok. Jeden test byl ok... teď nemám čas. :) Kouknu na to později.

Děkujeme srdečně, je to nemilé :(
Ať se zadaří !

liska5
hodnocení

0x

Včera mi to taky nefungovalo. Napsala jsem dlouhou odpověď, a nic*sok* .Pak znovu a lépe, a ono opakovaně nic.*zmateny*

Je důležité zkopírovat mi chybu s číslem řádku, abych mohl najít, kde je chyba. Na tomto serveru je mnohem novější software, kde už je spousta věcí jinak. Jisté části poradny pochází i z roku 2004 a je potřeba je upravit. :)
janh*
Občas to neodešle opravenou odpověď...
Odkazuje to na server nenalezen...
m.poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]