Zkus ještě vydržet do zítřka. Většině to fungují, ale někteří máme drobné problémy, bohužel někteří i větší. U mě se vyskytují drobnosti, které mě ale v podstatě neomezují. Proč je tomu tak nevím, ale věřím, že to admin doladí.
Hodnocení funguje, odpovědí také. Chyba bude u vás. Doporučuji restart pc a prohlížeče. Očividně zlobí cache. V nejhorším vydržte den dva. Ze strany poradny je asi vše v pořádku.
Vážení ztěžovatelé, kdybyste občas četli i vzkazy od admina, dočetli byste se mimo jiného i toho, že admin za plného provozu přechází na jiný server a že se před pár dny omlouval za případné krátkodobé výpadky.
Kolego, já si nestěžuju ani neztěžuju. Vzkaz, x krát aktualizovaný, jsem viděla. Jen se snažím zjistit, jestli je příčinou ona změna, nebo můj deb*lní tablet. Děkuji za upozornění M.
No, tak mě zlobí třeba to, že chci v odpovědi zvýraznit slovo nebo písmeno, ale po vložení je vše naprosto stejné. Bez zvýraznění (tučně nebo barva). Viz "vydět". Taky nevím, čím to je. Tvrdé y mám napsáno červeně. M.
doplněno 08.08.20 17:13:
No, mám. Ale ostatní přece ne. A když to vkládám, barvu vidím. Ta se vytratí při tom vložení. Proto mi to přijde divné.
Nechápete... Je uložený červený, ale ve tmavém režimu se zobrazuje bílé. Lidé používají i tmavě modrou, která na černém není vidět. Není v mé moci diagnostikovat všechny barvy oproti kontrastu.
Něco přece jen nefunguje, ale je to podružné. Dnes jsem položila dvě otázky a už dostala nějaké odpovědi. U té první (azalka) se mi ale v rubrice Moje poraďte neobjevila informace, že někdo odpověděl. A nepřišla ani informace na mailovou adresu. U druhé otázky (balík) už Moje poraďte hlásilo odpověď. I mail došel. Z mé strany nejde o stížnost, snad jen o zajímavost, kde třeba něco "drhne".
Uvidíme jak si to sedne. Chyby mohou určitě být. Změnilo se toho hodně, takže ne vše je vychytané. Maily by měly chodit lépe, jsou konečně podepsané tedy více věrohodné a nebudou končit ve spamu.
To dělá i mně. Ovšem už jsem na to vyzrál. Vrátím se zpět šipkou v prohlížeči (vlevo nahoře), ne přes tlačítko zpět. Na druhý pokus mi to zatím vždy zabralo.
Pokud se vrátíš zpět přes to tlačítko, zmizí ti předtím napsaný text. Při návratu přes šipku text zůstane.
18.40: Mohu odpovídat na otázky a opravit odpovědi. Komentář jsem nezkoušela a nefunguje mi hodnocení odpovědí. (Hodnocení se pořád načítá, ale nenačte.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.