Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od rána nejde skoro nic

Od: wamp® odpovědí: 31 změna:
Nefunguje to. Nejdou hodnotit odpovědi, od rána to zlobí :(
Již jsem se snažila psát Adminovi nejméně 5x, ale dotaz se nezobrazí :(

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nevim jak rano, ale ted odpoledne slape vse bez problemu...

hodnocení

3x

Není náhodou chyba u Vás? U mě je vše v pořádku od rána dosud

hodnocení

2x

Zkus ještě vydržet do zítřka. Většině to fungují, ale někteří máme drobné problémy, bohužel někteří i větší. U mě se vyskytují drobnosti, které mě ale v podstatě neomezují. Proč je tomu tak nevím, ale věřím, že to admin doladí.

hodnocení

1x
Hodnocení funguje, odpovědí také. Chyba bude u vás. Doporučuji restart pc a prohlížeče. Očividně zlobí cache. V nejhorším vydržte den dva. Ze strany poradny je asi vše v pořádku.
hodnocení

Díky, vše vycistim a bude to doufám okay.
V mobilu už to jde *ua*

hodnocení

1x

Vážení ztěžovatelé, kdybyste občas četli i vzkazy od admina, dočetli byste se mimo jiného i toho, že admin za plného provozu přechází na jiný server a že se před pár dny omlouval za případné krátkodobé výpadky.

Howgh.

doplněno 08.08.20 17:37:

Tady to máte černé na bílém

72mona

Kolego, já si nestěžuju ani neztěžuju. Vzkaz, x krát aktualizovaný, jsem viděla. Jen se snažím zjistit, jestli je příčinou ona změna, nebo můj deb*lní tablet. Děkuji za upozornění *pozdrav* M.

@magdon: Ale to my víme. Jenže nám to nebrání v tom, abychom se na různé věci zeptali. Jako stěžování bych to nebral.

iz*

@Magdon > právě proto, že jsme vzkaz četli, hlásíme, co u koho nefunguje. Případně zjišťujeme, jestli je chyba u nás nebo v přesunu poradny.

PS: Přemýšlela jsem, jestli jste stěžovatele napsal se "z" omylem nebo záměrně. (--:

iz@ - Omylem, přiznávám, že mi občas nějaká ta chybka uteče. *hi*

iz*

@Magdon > tady to mohl být i záměr (slovní hříčka).

72mona

Já to jako slovní hříčku pochopila. M.

72mona
hodnocení

0x

No, tak mě zlobí třeba to, že chci v odpovědi zvýraznit slovo nebo písmeno, ale po vložení je vše naprosto stejné. Bez zvýraznění (tučně nebo barva). Viz "vydět". Taky nevím, čím to je. Tvrdé y mám napsáno červeně. M.

doplněno 08.08.20 17:13:

No, mám. Ale ostatní přece ne. A když to vkládám, barvu vidím. Ta se vytratí při tom vložení. Proto mi to přijde divné.

Nemáte tmavý motiv? Tam je barva schválně jen bílá kvůli čitelnosti.
Vypněte tmavý režim a červená tam bude.
72mona

Takže když budu chtít text nějak "rozrazit", budu muset přepýnat na světlý režim. Bomba.

Tak tím to nebude. Teď píšu ve světlém, tvrdé y v "přepínat" mám svítivě zelené. Vidí to někdo? Já po vložení ne.

Mně se zobrazuje svítivě zelené.

Nechápete... Je uložený červený, ale ve tmavém režimu se zobrazuje bílé. Lidé používají i tmavě modrou, která na černém není vidět. Není v mé moci diagnostikovat všechny barvy oproti kontrastu.
72mona

Ne, fakt nechápu. Přepla jsem si na bílý. A taky nic.

Já to vaše Ý vidím zeleně...

72mona

No, takže chyba bude u mě - jak už jsem psala dole. Vyřešeno.

Od rána nejde skoro nic

hodnocení

0x

Něco přece jen nefunguje, ale je to podružné. Dnes jsem položila dvě otázky a už dostala nějaké odpovědi. U té první (azalka) se mi ale v rubrice Moje poraďte neobjevila informace, že někdo odpověděl. A nepřišla ani informace na mailovou adresu. U druhé otázky (balík) už Moje poraďte hlásilo odpověď. I mail došel. Z mé strany nejde o stížnost, snad jen o zajímavost, kde třeba něco "drhne".

Uvidíme jak si to sedne. Chyby mohou určitě být. Změnilo se toho hodně, takže ne vše je vychytané.
Maily by měly chodit lépe, jsou konečně podepsané tedy více věrohodné a nebudou končit ve spamu.

72mona
hodnocení

0x

Tak chyba může bude u mě. Ale teď mi nešlo vložit komentář. Prý jsem nic nenapsala.

Od rána nejde skoro nic #2

To dělá i mně. Ovšem už jsem na to vyzrál. Vrátím se zpět šipkou v prohlížeči (vlevo nahoře), ne přes tlačítko zpět. Na druhý pokus mi to zatím vždy zabralo.

Pokud se vrátíš zpět přes to tlačítko, zmizí ti předtím napsaný text. Při návratu přes šipku text zůstane.

72mona

OK, díky*slunce*

ANO! FUNGUJE*ua*

hodnocení

Také mně to stále nejde, zkusím vaší radu...

iz*
hodnocení

0x

18.40: Mohu odpovídat na otázky a opravit odpovědi. Komentář jsem nezkoušela a nefunguje mi hodnocení odpovědí. (Hodnocení se pořád načítá, ale nenačte.)

hm*

U mě včera (9.8.) přesně to samé.

A trvá to i dnes (10.8.).

hodnocení

0x

Nejde hodnocení.

jj, je to vidět v každé otázce... ostatní hodnotí ;) takže cache nebo počkejte až týden.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]