Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik je zde členů?a je zde někdo z okolí Jičína

Od: zvedava odpovědí: 23 změna:

Dobrý den,je ě tak napadlo zda se dá zjistit kolik je zde členů na poradte cz a zda je někdo z okolí Jičína nebo odkud je zde nejvíce členů :);)

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, svým způsobem jsme z okolí Jičína všichni - jenom někdo to tam má blíže a jiný dále. Asi nejdále to má do Jičína uživatelka, která píše na poradnu z USA. Zdravím!

doplněno 24.07.20 11:42:

marianda - děkuji za pozdrav a také zdravím Vás. Máte postřeh, protože jsem skutečně myslel Vás, ale nechtěl jsem být konkrétní. Jinak nevím o nikom, kdo by to měl na poradnu dále, ale vyloučit to nemohu. A pozdravujte celé Chicago .

Bene, jestli to tedy bylo na mne, tak urcite tu pise i nekdo z vetsi dalky nez ja. Puvodne jsem od Jicina, ale Noveho. Zdravim vsechny radce a hlavne Vas Bene.

Dekuju za pozdrav Bene, hezke leto.

hodnocení

4x

Po Vaší registraci stoupne počet registovaných o jednoho člena a Vy budete moci průběžný stav kontrolovat :). A pokud zde budete dlouho a často, tak se občas (třeba při nějakch zajímavých meteorolgických úkazech) od některých rádců dozvíte, kde řádily kroupy, kde bral vítr střechy, jestli jsou ve městě X Vánoce na sněhu nebo na blátě... Třeba se pak ozve i někdo z Jičína.

Já mám do Jičína jen nějakých 150 km, ale asi jsem jen jednou projížděla *nevi*.

hodnocení

0x
Registrováno je tu 4636 lidí. Odkud jsou nijak nezjistíte, pokud vám to sami neřeknou ;)
Já to mám do Jičína daleko :)
jofa*

Do Jičína 16 km.

sebod*

Jofa, kterým směrem? Já dvacet...

jofa*

Já vím, asi jste z Hořic v Podkrkonoší. Před několika lety jste se mi zmínila. Nemám pravdu? Možná se mýlím. Jinak já směr Jíčín - Špindl.

Jofa, v Nový Pace jsem byl v úterý...
jofa*

Tak se příště stavte na kafe a properem tuto poradnu.*kafe*

Koneckonců, proč ne.

zvedava
23.07.20 11:40
hodnocení

děkuji :-D

hodnocení

0x
Já mám do města Rumcajsova necelých 40 km.

mil®
hodnocení

0x

Do Jičína to mám přibližně 25 kilometrů.

hodnocení

0x

Já to mám do Jičína cca 230 km :) (do Nového Jičína podstatně blíž)

I já a docela výrazně :)
Já to mám do Nového Jičína o 40 km blíž než do Jičína :-D

hodnocení

0x

Jsou tu poradci a poradkyně hodně blízko Jičína.

hodnocení

0x

Vzdálenost je relativní pojem. Takže já bydlím pouhých 260km od Jičína.

joudic*
hodnocení

0x
nekdy 150km, jindy 11.000km, ale popravde jsem si to musel najit na mape, jak bezvyznamne mesto to pro me je, sorry
jofa*

Proč sorry? Za to nikdo nemůže, že neznáte svoji zem, pokud jste se zde narodil a žijete, nebo nějaký čas žil.

ben®

joudic - rozumím, chtěl jste to dát tazatelce "sežrat" a ukázat jí, u které části svého těla Jičín máte. Myslím, že jste jen ukázal, jaký jste nevzdělaný jouda.

jofa*

To i ty děcka znají Jíčín a to z důvodů, které pro většinu není třeba ani náznakem psát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]