Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je ě tak napadlo zda se dá zjistit kolik je zde členů na poradte cz a zda je někdo z okolí Jičína nebo odkud je zde nejvíce členů
Dobrý den, svým způsobem jsme z okolí Jičína všichni - jenom někdo to tam má blíže a jiný dále. Asi nejdále to má do Jičína uživatelka, která píše na poradnu z USA. Zdravím!
marianda - děkuji za pozdrav a také zdravím Vás. Máte postřeh, protože jsem skutečně myslel Vás, ale nechtěl jsem být konkrétní. Jinak nevím o nikom, kdo by to měl na poradnu dále, ale vyloučit to nemohu. A pozdravujte celé Chicago .
Po Vaší registraci stoupne počet registovaných o jednoho člena a Vy budete moci průběžný stav kontrolovat . A pokud zde budete dlouho a často, tak se občas (třeba při nějakch zajímavých meteorolgických úkazech) od některých rádců dozvíte, kde řádily kroupy, kde bral vítr střechy, jestli jsou ve městě X Vánoce na sněhu nebo na blátě... Třeba se pak ozve i někdo z Jičína.
Já mám do Jičína jen nějakých 150 km, ale asi jsem jen jednou projížděla .
Proč sorry? Za to nikdo nemůže, že neznáte svoji zem, pokud jste se zde narodil a žijete, nebo nějaký čas žil.
joudic - rozumím, chtěl jste to dát tazatelce "sežrat" a ukázat jí, u které části svého těla Jičín máte. Myslím, že jste jen ukázal, jaký jste nevzdělaný jouda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.