Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam zmizela ivzez

Od: wamp® odpovědí: 18 změna:

Zdravím.
Otázka byla dána, nevíte náhodou co se s ní děje?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

10x

Dobrý den, můj odhad nepřítomnosti @iz (změnila si nick) je důvod zdravotní. Ostatně, již dříve si zde postěžovala, že její zdravotní stav není nejlepší a musí být dlouhodobě na místě, kde se nedostane na internet. Jen doufám, že se ještě vrátí. Zdravím!

kepler*

Ano, naposledy se ozvala z nemocnice, jen jednou. Na podobném webu, kde funguju i já a fungovala i ivzez, se neozvala vůbec.

Dobrý večer ben,přesně tak.O změnu nicku požádala 16.11.18 a naposledy na poradně byla 13.11.19. Taky věřím, že časem ozve, pokud jí to zdravíčko dovolí.

hodnocení

10x
Myslím, že zdraví ji nedovoluje být zde aktivní... :(

hodnocení

3x

Také jsem na to už myslela, ale nakonec jsem si řekla, že asi chodí jinam. Soudím tak podle toho, že když tady ještě byla aktivně, tak v té poslední době se jí podle mne něco nelíbilo. Já si něčeho všimla, ale psát to nebudu. Já si myslím, že sem občas nakoukne a když bude chtít, tak to řekne sama. Podle mne je to škoda, protože ona se ve své profesi opravdu vyznala.

hodnocení

Suzy, děkuji za komentář a postřehy.
Ptám se ze stejného důvodu, jaký jste zmínila.
Byla znalá.

iz*

Nechodila jsem nikam, prtotože jsem v nemocnici neměla připojení k internetu.

ben®

iz - jsem opravdu rád, že jste se ozvala. Tak snad už bude vše dobré a zase se zde aktivně projevíte. Myslím, že nás na tuto chvíli čekalo více.

iz*
hodnocení

3x

Děkuji za milé reakce. Také doufám, že to teď nějakou dobu vydrží, že zdraví zase nezačne stávkovat.

iz*
hodnocení

1x

@Ben, @Hrdaalena, @Clayman a @Kepler mají pravdu, byly a jsou v tom zdravotní důvody. Tentokrát jsem byla v nemocnicích déle a neměla připojení k internetu. Telefon mám jen na jednoho uživatele, tomu jsem se ozvala.

@Kepler > k podobnému webu > odtud mám k dispozici jen pár e-mailů, telefon žádný.

hodnocení

Hurá, vítejte zpět *ua*

Doufám, že už jste v pořádku, vítejte zpět.*slunce*

hodnocení

Všem děkuji za odpovědi *placni*
Snad se sem vrátí...

liska5

*tanec" Iz je tady! Tedy pokud mne zrak nešálí.*slunce*

hodnocení

Liško, nešálí *palec*

liska5

Koukám, že jsem to zaregistrovala se zpožděním. *nevi*

Takže IZ, vítejte! *zdravi* Trochu jsem tušila, proč byla ta pauza...

Kéž už je to jen lepší! *modla**slunce*

hodnocení

Liško pozor, nemá ráda špatné označení nicku.
Je to správně : " iz." *smich*

liska5

*zmateny* Už se stalo, příště si dám bacha...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]