Dobrý den, můj odhad nepřítomnosti @iz (změnila si nick) je důvod zdravotní. Ostatně, již dříve si zde postěžovala, že její zdravotní stav není nejlepší a musí být dlouhodobě na místě, kde se nedostane na internet. Jen doufám, že se ještě vrátí. Zdravím!
kepler*
Ano, naposledy se ozvala z nemocnice, jen jednou. Na podobném webu, kde funguju i já a fungovala i ivzez, se neozvala vůbec.
Dobrý večer ben,přesně tak.O změnu nicku požádala 16.11.18 a naposledy na poradně byla 13.11.19. Taky věřím, že časem ozve, pokud jí to zdravíčko dovolí.
Také jsem na to už myslela, ale nakonec jsem si řekla, že asi chodí jinam. Soudím tak podle toho, že když tady ještě byla aktivně, tak v té poslední době se jí podle mne něco nelíbilo. Já si něčeho všimla, ale psát to nebudu. Já si myslím, že sem občas nakoukne a když bude chtít, tak to řekne sama. Podle mne je to škoda, protože ona se ve své profesi opravdu vyznala.
@Ben, @Hrdaalena, @Clayman a @Kepler mají pravdu, byly a jsou v tom zdravotní důvody. Tentokrát jsem byla v nemocnicích déle a neměla připojení k internetu. Telefon mám jen na jednoho uživatele, tomu jsem se ozvala.
@Kepler > k podobnému webu > odtud mám k dispozici jen pár e-mailů, telefon žádný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.