Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BNP CREDIT +Beata Michálková

Od: tess* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, tak to je zcela podobné, po mně totiž chtěla více 10.850 , pak na půjčkové soubory 26.700 a pokaždé s tvrzenímže do 48 hodin budu mít peníze na účtě, když jsem jím poslala na ty půjčkové soubory, tak mi přišel návod

jak se mohu přihásit do jejich banky a zadat si účet a že mi tam bude na čerpaná moje požadovaná částka, to se skutečně stalo , ale dále mi bylo sděleno, že tato částka je v eurech a já si jí sama musím přečerpat na svůj účet, když jsem tak chtěla učinit,chtělo to po mne přenosový kód, když jsem to napsla paní Michálkové, tak mi napsala, že musím zaplatit pojistné a pak dostanu přenosový kod, ta částka činila 35 tisíc, bohužel už jsem byla z toho úplně vyčerpaná, tolik peně jsem do toho dala, navíc mě paní Michálková poslala nějaké prohlášení z banky, že po zaplacení pojistného , bude 100 procent čerpání na můj účet,, tak jsem poslala ještě na to pojistné, obratem mi paní Michálková poslal kód, že mohu čerpat

jaké bylo mé zděšení když po zadání ´kódu se začala částka jakoby přečerpávat, ale zastavila se na 30 procentech s tím, že musím zadat druhý přenosový ko´d a na to mi paní Michálková sdělila, že pro obdržení druhého kódu musím

zaplatit kauci ve výši 64 tisí, to už jsem nedala a skončila jsem na policii...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak Vy chcete půjčku to znamená že peníze nemáte a oni po Vás nejdřive chtějí peníze už to je paradox a obrovský vykřičník k opatrnosti...to nepochopíš.A vy jim ty peníze posíláte a posíláte.

Nevím jak to dál komentovat přece normálně uvažující člověk by jim neposlal ani halíř.

hodnocení

0x

K čemu se vztahuje váš příspěvek?

doplněno 20.06.20 10:02:

Patrně jde o zneužití jména BNP. Originální BNP Paribas je nadnárodní firma, která v ČR provozuje Hello Bank (dříve Cetelem). Využívám jejich služby cca 10 let a nemohu si stěžovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]