Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tak to je zcela podobné, po mně totiž chtěla více 10.850 , pak na půjčkové soubory 26.700 a pokaždé s tvrzenímže do 48 hodin budu mít peníze na účtě, když jsem jím poslala na ty půjčkové soubory, tak mi přišel návod
jak se mohu přihásit do jejich banky a zadat si účet a že mi tam bude na čerpaná moje požadovaná částka, to se skutečně stalo , ale dále mi bylo sděleno, že tato částka je v eurech a já si jí sama musím přečerpat na svůj účet, když jsem tak chtěla učinit,chtělo to po mne přenosový kód, když jsem to napsla paní Michálkové, tak mi napsala, že musím zaplatit pojistné a pak dostanu přenosový kod, ta částka činila 35 tisíc, bohužel už jsem byla z toho úplně vyčerpaná, tolik peně jsem do toho dala, navíc mě paní Michálková poslala nějaké prohlášení z banky, že po zaplacení pojistného , bude 100 procent čerpání na můj účet,, tak jsem poslala ještě na to pojistné, obratem mi paní Michálková poslal kód, že mohu čerpat
jaké bylo mé zděšení když po zadání ´kódu se začala částka jakoby přečerpávat, ale zastavila se na 30 procentech s tím, že musím zadat druhý přenosový ko´d a na to mi paní Michálková sdělila, že pro obdržení druhého kódu musím
zaplatit kauci ve výši 64 tisí, to už jsem nedala a skončila jsem na policii...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.