Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozumná lidskost

Od: seya odpovědí: 6 změna:

Zdravím, nechci se na nic ptát, jen bych vám chtěla připomenout, ať si více vážíte toho, co teď máte. Rodiny, pravých přátel, lásky. Není to samozřejmost, máte obrovské štěstí. Většinou si to uvědomíte až v momentě, kdy je ztratíte nebo o ně přijdete. A hlavně, mějte k sobě úctu a važte si sami sebe, vše je jen o Vás a Vašemu přístupu k tomuto světu. Neubližujte ostatním a vždy se snažte všem pomoct, aniž byste čekali cokoliv nazpátek. (Dobro se vždy vrátí, už jen dobrým pocitem). Já jsem pomáhala kamarádce z dobré vůle celý den místo učení se na maturitu, za další týden jsem měla v testu otázku se kterou jsem jí pomáhala. Je mi špatně z lidí, kteří se k sobě neumí chovat, ubližují ostatním a neváží si toho, co mají. Seya

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

04.06.20 18:22
hodnocení

7x

*palec*

hodnocení

7x

To je moc hezké. Dovolím si (opět) citát na obrázku.

Rozumná lidskost
Jé, to je hezký obrázek s tou paní na žebříku. :)

fialka2
hodnocení

0x

Seya i babkazov výstižné.Pěkné vyjádření. Taky někdy s nepochopením zírám, jak se lidé kolem projevují. Co se s námi

stalo, že se tak chováme ať v rodině nebo v kolektivu, sousedství apod.

Fialko, ne teď, ale tak to bylo je a bude vždycky. Lidi jsou prostě takoví. Vzpomeňte na války, stále byly, já jsem první generace bez války, jinak se mleli furt. Žebráci, padlé ženy, pracující malé děti, obecní blázni, nemoci, bída svrab, mor, vraždy, zlodějiny, hádky, rvačky. To všechno stále bylo. Lidé jsou prostě parchanti. Můžeme nadávat a rozumovat, ale skutečnost nezměníme. Je potřeba s tím počítat a raději být mile překvapen.

jaana*
03.08.20 13:54
hodnocení

0x

Přesně :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]