Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nelíbí se mi způsob mazání některých příspěvků na poradně. Uvedu příklady:
1/ Jméno rádce , čas, datum, avatar zůstávají. Pouze místo původního textu je červeně napsáno: ( Obsah příspěvku byl skryt moderátorem...z důvodu porušení pravidel poradny)
Dobře, to beru. Někdo se vyjádřil nevhodně, byl smazán.
2/ Je vymazán úplně celý příspěvek? Proč? I se jménem, datem...a nezůstane tam vůbec nic, čímž se úplně zničí souvislosti.
Příklad: Dotaz: VZHLED ČLOVĚKA.
Dívka se ptala, rádce odpověděl. Nebylo to sice k dotazu, ale jinak se neprovinil ničím. Tazatelka se asi naštvala a označila ho za PRIMITIVA. Což by být nemělo. Zastala jsem se dotyčného tím, že jsem jí napsala, že nemá slušné vyjadřování. Nic víc. Co se stalo?
Odpověď tazatelky zmizela, jako by ji odfoukl vítr, i s jejím jménem, úplně celá. . Zato moje reakce, že nemá slušné vyjadřování tam zůstala. Proto lidé, kteří na otázku přišli později, nechápou, proč jsem tak reagovala. Ta dívka přece nic špatného nenapsala. Jo, napsala! Ale bylo to celé smazáno.
Myslím, že to není správné. Přimlouvala bych se spíš za 1. alternativu. Nechat tam jméno, smazat text. Tak i pozdě příchozí pochopí, že tam bylo asi něco nevhodného a chápou tedy moje upozornění. Jinak to úplně vypadne z kontextu.
Co si o tom myslíte? Jaga.
Dobrý den, není problém nahlásit si ke smazání i vlastní příspěvek. Sys nemohou příspěvky mazat celé, ale pouze vymažou text. Celý příspěvek může odstranit pouze admin. Dvojí metr vypadá jinak. Zdravím!
Babojago,to jste ještě dopadla docela fajn,já to schytal drsněji. Tazatel položil několik otázek,teměř stejně formulovaných. Já mu odpověděl a napsal jsem tam i ať počítá s tím,že to některý ze sysů smázne. A na můj! mail přišlo - "to počítáte správně,porušil jste pravidlo,je zakázáno pokládat otázku vícekrát,je smazána!". Stane se...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.