Nejste přihlášen/a.
Proč nemohu v jednom tématu odpovědět víc než 4x? Chci regovat na nesmysly jednoho zdejšího rádce ale nemohu. Není to fér, zkušenější uživatelé s tím mohou kalkulovat. Kdo vymýšlí tyhle pravidla? Mohu se s ním nějak blíže seznámit? Evidentně žije v nějakých bludech myslím že bych ho z jeho vlastní pasti dokázal vyvést.
Vítej v realitě. Pravidla jsou nastavený a platí pro všechny. Admin to má takhle nastavený. Ty se můžeš rozhodnout, jestli budeš pravidla dodržovat nebo půjdeš na jinou poradnu.
Jsem přesvědčen,že kdo chce nalézt odpověď na svůj problém,najde ho tu.Odpověď kařdého "rádce"může i nemusí být regulérní.Ale nevidím důvod,aby se citil zasažen někdo jiný,než tazatel.Pokud ten odpověď akceptuje,je vše v pořádku.
JABRAKA
Rád bych se věnoval počítačové sekci, ale bohužel je tam dlouhodobě aktivních pár "rádců", jejichž rady jsou opakovaně chybné, nebo arogantní, někdy i oboje. A jak mám s nimi vést věcnou debatu, vyvést je z jejich omylů a vzdělat je, když nemůžu vložit víc jak 4 odpovědi?
Vidím, že v PC sekci schází dobrý rádce a už asi tuším proč tam nikdo schopný neradí. Komu by stálo za to se každodenně potýkat s jejich hloupostí? A nikdy se to nezmění, když budou pravidla nastavená tak, jak jsou. Bohužel, cítím že tu pro mne není místo.
Mějte se
Pleteš se hochu. Tady má své místo každý, kdo je ochoten respektovat nastavená pravidla. Pokud jsi takový PC fenomén, jakého ze sebe děláš, pak není problém, abys tu radil bez ohledu na to, jak radí ostatní rádcové. Tazatel si z odpovědí vybere, která mu nejvíce vyhovuje.
Závěrem mi dovol poznámku. Toto není odborné PC fórum. Také uživatelé fóra jsou většinou laici, kteří užívají PC vysloveně uživatesky a často jim stačí i starší, levné stroje, které po lehkém upgradu pojedou dalších pár měsíců i let. Málokdo z nich potřebuje "herní dělo" nebo moderní PC, odpovídající posledním trendům. Ani na to nemají peníze.
Takže tvé rady tady určitě uvítáme, jde jen o to, zda se dokážeš ovládnout a nevnucovat své rady všerm za každou cenu. S tím zde bohužel neuspěješ.
Přeji hodně štěstí.
No vidím, že ti není cizí ani podsouvání a fabulace hraničící se lží. Tedy s tebou a erniem se opravdu odmítám každodenně potýkat.
"...s tebou a erniem se opravdu odmítám každodenně potýkat"
No možná jste si nevšiml, že Vás k tomu nikdo ani nenutí .
Mimochodem - měl jsem pocit, že jste už v 11:17 definitivně odešel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.