Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se mi to děje s přihlášením?

Od: babajaga® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

už asi týden mám problém s poradnou. Velký problém. Dříve jsem se přihlásila a všechno bylo v pohodě, byla jsem přihlášená stále.

Nyní se přihlásím. Když odejdu, byť jen třeba na minutu, jsem už v tu ránu zase odhlášená. Musím znovu zadávat přezdívku i heslo, znovu se přihlašovat. Zatrhnu si TRVALÉ PŘIHLÁŠENÍ. Stejně to nepomůže, při nejbližší příležitosti jsem zase z poradny fuč.

Nepříjemné o to víc je to ve chvíli, kdy se přihlásit zapomenu, napíšu příspěvek a namísto jeho odeslání se objeví: NEZADALI JSTE SVOJI PŘEZDÍVKU. ZPĚT. Tak tu přezdívku zadám, v tu chvíli mi to oznámí, že tato přezdívka už je registrovaná. Bodejť by nebyla, když je moje! No a když se vrátím zpátky, co se stane? Vymaže se mi to psaní, které jsem chtěla vložit. A mohu začít znovu.

Už mě to přestává bavit, pořád se přihlašovat. Co mám dělat pro to, abych na poradně vydržela přihlášená? Je to moje chyba, nebo poradny? Nikdy předtím se mi to nestávalo.

Nedává mi tím někdo jemně najevo, abych z poradny vypadla zpátky do své chaloupky v lese? Děkuji za rady. Jaga.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Mně se to neděje, ale kdyby se mi to dělo, tak jako první krok bych šel do nastavení prohlížeče a smazal cookies. Třeba se tam něco s něčím bije.

jj, ideální postup *palec*

hodnocení

1x

Já s tím problémy nemám, tak si myslím, že chyba na straně poradny nebude.

Samozřejmě když zavřu prohlížeč tak jsem odhlášem, ale přihlašovací úfdaje mám předvyplněny tak stačí kliknout jen na přihlásit se.

Samozřejmě to platí na stejném počítači a současně stejném prohlížeči.

hodnocení

1x

Jsem trvale přihlášen, takže kdykoli otevřu poradnu, tak se ihned otevře na nastavené rubrice. Pouze když čistím počítač, tak se musím znovu přihlásit, ale nic nezadávám, vše si pamatuje Chrome.

dolga*
hodnocení

1x

adwcleaner 8.0.4

Jestli Vám mohu poradit, stáhněte si tento program. Je tam pak i čeština. Je to skvělý program a používám ho často. Takhle to vypadá, je to vážně skvělý program. Co dělá? Odviruje Vám prohlížeč.

Co se mi to děje s přihlášením?

Je to šikovný prográmek, také ho používám, ale není to antivir, takže vás nezbaví virů. Zde je popsáno co je adware.

dolga*

Feraxi, tohle je ale jen na prohlížeč, samotný počítač to samozřejmě neodviruje. Nebo, jak jste to myslel?

@dolga
Tak vubec nerikejte, ze odviruje kdyz to neni antivir. A odvirovat prohlizec..to taky ne. Na viry fakt neni. Na obrazku je to tak pekne napsane.

@dolga - tak jak jsem to napsal, není to antivir, tak nemůže odvirovat počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]