Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnocení mám 0 a včera bylo 18

Od: 111® odpovědí: 6 změna:

Pro admina, můžete mi to vysvětlit? Děkuji

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto téma už je tu 2x, 1x v Diskuzi a 1x @slavco "A začínám odznova?"

Je zbytečné to rozpitvávat, občas se to stane a admin, až přijde, tak to opraví. Je zbytečné, aby ti ještě extra cokoli vysvětloval;)

doplněno 03.05.20 11:23:

@111: Hele, admin už se objevil a určitě na tom pracuje.

Představ si, že všichni, kterých se to týká (tedy všichni registrovaní!) se na to budou ptát a budou chtít vysvětlení, které stejně 99% z nich nic neřekne, protože nejsou IT odborníci. To aby se admin zbláznil. Jsi tu dost dlouho, takže už ses s tím musel setkat (za mou éru je to potřetí). Takže už bys měl vědět, která bije a vydržet pár hodin, vše se vrátí do starých kolejí.

111®
hodnocení

zbytečné není nic a vysvětlení že se třaba stala chyba nikoho nic nestojí..

111®
hodnocení

klídek, se nerozčiluj...já ti nenadávám že za to můžeš ty..tak mi to neobjasňuj..

Chtěl jsi to vysvětlit, ne? Nebo se pletu:-D

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]