Dobry den, mel bych takovy netradicni dotaz - bydlim v Olomouci na Nove ulici a kazdy den tu ve vecernich a nocnich hodinach pravidelne pipa nejaky alarm, cca co tri sekundy. Pres den by to asi splynulo s okolnim hlukem, ale v noci se to fakt rozleha a prijde mi to jako opravdu bezohledne ruseni nocniho klidu a neverim, at uz to slouzi jakemukoliv ucelu, ze to nejde resit jinak. Jestli tu bydlite, netusite, odkud to jde? Dekuji.
Dle všeho to je někde na stromě a buď je toho více, nebo to mění polohu, jelikož při poslouchání se zdroj změnil na jiný strom. Tudíž hádám, že se jedná o nějakého ptáka
Zdravím, netuším jestli mi tu ještě vůbec někdo odepíše, ale minulou noc jsem to slyšela taky a přišlo mi to i strašidelné Takové zajímavé "pípání". Říkala jsem o tom příteli a prej to slyší už pár let (celej život bydlí na Nové ulici). Nikdy nezjišťoval proč a já nic na internetu nenašla♀
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.