Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzavření otázky- měli bysme se zamyslet

Od: klera* odpovědí: 14 změna:

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @admin z důvodu porušení pravidel poradny. ]

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jj*
hodnocení

1x

Taky nechápu. Psala jsem administrátovi a zatím mi nic neodpověděl. Zřejmě celou otázku uzavřeli kvůli jednomu komentáři.

nela*
hodnocení

1x

Ná této stránce je to běžné.. Ale uplně šlo vidět,jak se ozývali hlavně ti,o kterých to vlastně celé bylo..

hodnocení

0x

Slušná debata. Ale naprosto o ničem*smich*

doplněno 17.04.20 20:55:

Pro nelu, kl, jj a ostatní: Starejte se o to, abyste slušně a hlavně dobře poradil/a a na tyhle ptákoviny se laskavě vykašlete, Akorát tady otravujete vzduch*cert*

doplněno 17.04.20 20:55:

Admine, zavři tuhle blbost.

nela*
17.04.20 20:47

Pomlčte :)

kl*
Pro někoho o ničem, pro někoho naopak vůbec.
výtka
Upozornění od administrátora 17. 04. 2020 20:51:10
A někdo potřebuje 50 identit ať už mužské či ženské...
jj*

Omlouvám se, nešlo se mi přihlásit, proto ten červený pruh.

výtka
Upozornění od administrátora 17. 04. 2020 20:52:09
Aha a Anežka, Zuzana a Roman těm nešlo co?
jj*

Vždyť jsem napsala, že se omlouvám, nešlo se mi přihlásit, tak nevím, proč to upozornění.

jj*

Ano, ale to jsem ještě neměla tento profil

jj*

Zaregistrovala jsem se teprve dnes.

jj*

Vidím, že komunita této stránky je velmi nepříjemná a to, že jsem se dnes zaregistrovala byla největší chyba. Najdu si jinou.

klera*
hodnocení

Chápu, že pro někoho o ničem...Ale tenhle přístup mi nepřijde fér.

jj*
nelaamican*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x
Některý otázky uzavřený, u jiný smazaný všechny komentáře. Zůstala jen samotná otázka. Třeba včera večer vcelku plodná debata a ráno už nic. Pravda, na téma který vrchnosti vůbec nevoní.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]