Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možnost otevření záložky v novém okně

Od: klima® odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

toto bude dotaz asi přímo na @admin :)

Bylo by možné umožnit otevření v novém okně při kliknutí prostředním/pravým tlačítkem myši na odkazy v hlavních záložkách (vnitřní pošta, pravidla poradny atd.)?

Momentálně to nedělá nic (prostřední tlačítko) nebo je nabídka takováto (viz obrázek).

Děkuji :)

Možnost otevření záložky v novém okně

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sice to nejde, ale řeším to běžně tak, že si v novém listu otevřu celou poradnu (přes horní banner) a až následně kliknu na pravidla. Jasně, je to o klik a asi půl vteřiny víc, ale osobně v tom nevidím až takový problém :)

hodnocení

Taky to tak dělám. Ale proč to dělat složitě, když to jde jednoduše. *nevi*

hodnocení

0x

Měla jsi ještě napsat, k čemu to bude dobré.

hop®

Třeba když chci odpovědět a zároveň něco kontrolovat v druhém okně. Já to zatím řeším duplikováním původní karty a nastavením nové...

hodnocení

Díky, hope, přesně tak jsem to myslela. Konkrétně poslední "kapkou" bylo, když jsem minule chtěla nahlásit porušení pravidel, ale nepamatovala jsem si označení toho pravidla. (ale potřebovala jsem to už víckrát)

výtka
Upozornění od administrátora 14. 04. 2020 09:47:01
Přímo v nahlášení je možnost vybrat pravidlo, které bylo porušeno... ;)
hodnocení

Díky, to sice ano, ale nechci např. rovnou nahlašovat. Občas má člověk něco rozepsaného, chce si ale otevřít něco jiného (ta pravidla byl příklad) atd. Takto je třeba kliknout na logo poraďte a teprve pak vybrat kategorii.

Ale je to drobnost, asi to nevyužijí všichni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]