Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upozornění na malou aktivitu v bodování

Od: dabel® odpovědí: 18 změna:
Šlo by odstranit to upozornění stim mračícím smajlíkem který mi nabádá k většímu rozdávání bodú za správné odpovědi?
Sem svéprávný a rozhodnout se taky umim nemusí se mi to denně vnucovat *smich*
Děkuji

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

9x

jj. Známá věc, zapšklí lidi považují svoji zapšklost za pozitivní vlastnost.

Upozornění na malou aktivitu v bodování

72mona3*
hodnocení

6x

A proč?

Můžete to ignovat a tvářit se, že to nevidíte... Že, @admin e? *frajer* M.

hodnocení

Protože se mi to nelíbí
A proto že jak sem vlezu tak mi to upozornění bije do očí*smich*
Ano, za měsíc budeme moudřejší. :)

hodnocení

5x

Kto vie,možno bodovanie slúži ako klik a potvrdenie návštevy stránky a tým aj hodnotnejšie reklamy. Veď každý očakáva aj zisk,nie len náklady. Ak je to tak,tak je lepšie, ak tam sa na mňa škerý smajlík, akoby by som musel klikať,že chcem pokračovať v čítaní stránky s odpoveďami ako je to už bežné v spravodajských weboch alebo na facebooku. Ja osobne klikám málo,lebo ohodnotenie odpovedí dávam vtedy,keď sa s ním stotožňujem. V krátkosti. Nemám patent na rozum a veľa toho neviem a tak sa neviem stotožniť s odpoveďou.

Tak to je myšlenka dne! Škoda, že je to nesmysl.
Z hodnocení máme především to, že takové odpovědi jsou nahoře a jsou více vidět. Navíc je každý rád, že jeho odpověď někomu přijde užitečná, takže je v tom i kus motivace do budoucna.

admin, několikrát jsem přečetl odpověď od Slavco, a musím souhlasit s Tebou.

hodnocení

3x
Já jsem si ani do teď nevšiml, že tam nějaký smajlík je :) (až po přečtení příspěvku).

kepler*
hodnocení

3x

Podle zkušeností na jiném podobném webu nic nepodpoří aktivitu v bodování tak, jako celkové žebříčky uživatelů v počtu získaných bodů za poslední měsíc. Vede to k takové soutěživosti, že to občas vede i k nekalým praktikám, naštěstí ne ve významném měřítku. Možná by to stálo za zamyšlení.

Jenže tady to chceme i obráceně. Motivovat k hodnocení. :)
hodnocení

Mě když se snaží někdo do něčeho nutit-motivovat nečim co se mi nelíbí tak to má na mě spíš opačnej účinek *smich*
Ale to sem holt já *cert*
Mám to stejně. Kdyby všichni byli jako já, prodejci už neprodají jediný produkt z otravné TV reklamy. :)
kepler*

to admin: ale ono tak i funguje! Podle hesla: já na bráchu, brácha na mně ;)

No proto zde neukazujeme, kdo hodnotil a dokonce hlídame, zda není hodnocení příliš jednostranné...

Jojo, taky to na mě působí spíš opačně. A co se TV reklam týká, zboží v nich vnucované nekupuji zásadně. Mám k němu nějakou averzi.

Moje zkušenost léty potvrzená je, že do reklamy se dává to, co se neprodává (z jakéhokoli důvodu). Ale jsou občas i výjimky. Třeba když chce výrobce rychle prorazit s nějakou novinkou. Proto musí být člověk ostražitý a "neskákat na špek".

hodnocení

3x
Ja to mam uuplne na parku nejake bodovani. .. kolikkrat bodiky pristavaji jen ke spravnemu nicku a ne ke spravne nebo nejlepsi odpovedi. Proto hodnotim povetsinou odpovedi v otazkach, ktere zakladam, protoze tam nejlepe posoudim, jake mely pro me prinos a nebudu tady jinak hrat na bodikovanou. Je plno poraden kde nic takoveho neni a lidi si normalne radi. A je uz jen na dotecnem, co si z ktere rady vezme. Jsou totiz i lide, kteri si prijdou pro radu a stejne si ve finale poradit nenechaji, protoze jsou utvrzeli ve sve verzi a chteli se spis ujistit

hodnocení

2x
Myslím si, že je to dobrý nápad. Ze začátku mi to taky trochu vadilo, ale pak jsem si zvykla a boduju, jak divá. Není nadto vidět pozitivního smajlíka. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]