Šlo by odstranit to upozornění stim mračícím smajlíkem který mi nabádá k většímu rozdávání bodú za správné odpovědi? Sem svéprávný a rozhodnout se taky umim nemusí se mi to denně vnucovat Děkuji
Kto vie,možno bodovanie slúži ako klik a potvrdenie návštevy stránky a tým aj hodnotnejšie reklamy. Veď každý očakáva aj zisk,nie len náklady. Ak je to tak,tak je lepšie, ak tam sa na mňa škerý smajlík, akoby by som musel klikať,že chcem pokračovať v čítaní stránky s odpoveďami ako je to už bežné v spravodajských weboch alebo na facebooku. Ja osobne klikám málo,lebo ohodnotenie odpovedí dávam vtedy,keď sa s ním stotožňujem. V krátkosti. Nemám patent na rozum a veľa toho neviem a tak sa neviem stotožniť s odpoveďou.
Tak to je myšlenka dne! Škoda, že je to nesmysl. Z hodnocení máme především to, že takové odpovědi jsou nahoře a jsou více vidět. Navíc je každý rád, že jeho odpověď někomu přijde užitečná, takže je v tom i kus motivace do budoucna.
Podle zkušeností na jiném podobném webu nic nepodpoří aktivitu v bodování tak, jako celkové žebříčky uživatelů v počtu získaných bodů za poslední měsíc. Vede to k takové soutěživosti, že to občas vede i k nekalým praktikám, naštěstí ne ve významném měřítku. Možná by to stálo za zamyšlení.
Moje zkušenost léty potvrzená je, že do reklamy se dává to, co se neprodává (z jakéhokoli důvodu). Ale jsou občas i výjimky. Třeba když chce výrobce rychle prorazit s nějakou novinkou. Proto musí být člověk ostražitý a "neskákat na špek".
Ja to mam uuplne na parku nejake bodovani. .. kolikkrat bodiky pristavaji jen ke spravnemu nicku a ne ke spravne nebo nejlepsi odpovedi. Proto hodnotim povetsinou odpovedi v otazkach, ktere zakladam, protoze tam nejlepe posoudim, jake mely pro me prinos a nebudu tady jinak hrat na bodikovanou. Je plno poraden kde nic takoveho neni a lidi si normalne radi. A je uz jen na dotecnem, co si z ktere rady vezme. Jsou totiz i lide, kteri si prijdou pro radu a stejne si ve finale poradit nenechaji, protoze jsou utvrzeli ve sve verzi a chteli se spis ujistit
Myslím si, že je to dobrý nápad. Ze začátku mi to taky trochu vadilo, ale pak jsem si zvykla a boduju, jak divá. Není nadto vidět pozitivního smajlíka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.