Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veliké babčino přání

Od: babkazov® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, obracím se na všechny s velikou prosbou: Ignorujme, prosím, veškeré otázky, debaty a diskuze s tématem koronavirus. Začíná mě to vhánět do paniky. Prozatím se nebojím, jen mám veliký respekt. Neustále, z každého média, se na mě hrnou informace, vhánějící mě do paniky. A dokonce i sms od vlády mě informovala. Kdo potřebuje informace, najde je jinde než na poradte.cz. Prosíííím, udržme poradnu v pohodě a v rozumu. *pusa* Děkuji a jsem s přáním krásného dne, babka z Ostravy.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Tomu se nedá poroučet. Leda tak přát.
Poradte.cz je prunikem všech problémů a názorů a k tomu patří i tato panika. Vyložené blbosti a hoax zde netrpíme a mažeme.
Nebylo by ani správné před tím zavírat oči. Vždy tato témata můžete ignovat a tvářit se že je nevidíte. Je to stejné jako to přání. ;)
72mona3*

Ignorovat a tvářit se, že je nevidíme? *zmateny*No nevím... M.

Veliké babčino přání
To je stejné jako přání je tady nemít a tvářit se, že nic takového neexistuje. :)

hodnocení

1x

Babko, když Vás to tak rozrušuje, tak přece nemusíte tyto otázky rozklikávat. Vždyť tady jsou jiné otázky a jiná témata. Vybírejte si z nich a jakmile vidíte koronavirus v nadpisu, dejte si sama stopku. V téhle situaci nemůžete od ostatních chtít, aby se přestali bavit o něčem, co co je tou nejaktuálnější otázkou všech lidí. A ani vtelevizi to nemusíte poslouchat, jsou programy, kde se těm zprávám můžete vyhnout. Ale nepokládám to teda vůbec za rozumný nápad. A nerozumím, co Vás uvádí do takové paniky, kterou popisujete. A právě proto, že je tohle poradna, tak nikdo nemůže nikomu zakázat se ptát na něco, co hýbe doslova celým světem. *co*

hodnocení

Suzy, děkuji. Sama bych na tohle nepřišla. Děkuji vám, že jste mi, i přes mou demenci, pomohla prozřít. *alene*

No nevím proč ten sarkasmus. Vždyť jste tu prosbu opravdu napsala Vy, minulou neděli a to už bylo v době, kdy se to už odně rozjelo a nebylo pochyb, že to to je nebezpečná věc. *co*

Ještě dodám, že jsem napřed odpověděla a pak teprve četla co napsali jiní a až pak jsem viděla, že to co jsem napsala já, už napsali jiní přede mnou. Tak to by se mi dalo opravdu vytknout. Nevím proč jsem odpovídala okamžitě, asi mne ta vaše prosba nějak vyburcovala. A docela se divím, že já ji viděla až dneska. Minulou neděli jsem ji asi nějak přehlédla.

hodnocení

Máte pravdu. Špatně jsem to odhadla. V ten den, kdy jsem toto napsala, to nevypadalo tak zle. A odpovědi na otázky jsou na místě.

jj, ono je dobrý mít poradnu pro každou otázku, kde se dá dovědět téměř vše... :)

Já jsem si taky myslela, že už mě nic nepřekvapí, ale někde jsem se dočetla, že jak jsou teď v té Litovli a okolí chudáci zavření, tak za to může jedna "důležitá" rodina, kterou každý zná, byli v té Itálii a pak nedodrželi karanténu. Bože, škoda mluvit. V dřívějších dobách, když někdo něco po...l, tak to byla jeho věc, dneska .. To je ta svoboda jednolivce, díky které jsme teď všichni v pr... Tož tak a slibuji, že už nic ke kurvaviru psát nebudu.

dolga*

Podle mého názoru nemůžeme strkat hlavu do písku a dělat, že se nic neděje, když se děje a bohužel ještě dít bude.

Hýbe to celým světem a patrně je dobře, že lidé mají o svých starostech kde mluvit.

hodnocení

0x

Na tohle se dá koukat pořád: makov.cz/...

Vydržel jsem 30 vteřin
hodnocení

Ano ano. Asi 5 let už chodím, po chvilkách, nakukovat. Pak místo ošatky budou čápi, vejce, holátka, mladí s černýma nohama a zobákem a pak už zase bude prázdno. Předloni mláďata dostala vysílačky a bylo možné sledovat jejich let za teplem. Strašně jsem se o ně bála. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]