Nejste přihlášen/a.
Tak máme za sebou vlnu výměny TV a nákupy nových STB kvůli DVB T2
Satelitní operátor Skylink již po několikáté zdražuje Servisní poplatek.
Nyní se cpe do pozemního a pochopitelně placeného vysílání. Což o to, kdo má TV s přístupovou kartou tak nejspíš bude kódování sjednoceno. Ovšem kdo koupil STB a většina nemá možnost přístupové karty, tak bude mít problém znova pokud bude chtít poslouchat pozemní kanály v HD rozlišení.
Čtečku měla už naše LG co neměla satelitní tuner. Dnes většina TV, zvláště ty DVB T2 mají satelitní i kabelový tuner, tudíž čtečku. Předpokládám, že pokud s tím Skylink vleze na trh, že bude mít jednotnou kartu pro satelit i pozemní. Pomalu z Irdeta přecházejí na Viaces. Měnit modul, či kartu by asi nebylo nic příjemného.
Ovšem mít TV co neumí DVB T2, ale má čtečku a k tomu STB DVB T2 a že by šel dekódovat teprve digitální signál na HDMI, tak to je pro mne novinka.
Za mě, ať se klidně rozpíná - české televizní vysílání nesleduji vůbec, zahraniční maximálně ze záznamu.
Mnohem víc bych tak ocenila legální (internetovou) platformu, která by mi umožnila pohodlně sledovat všechny moje oblíbené seriály a filmy na jednom místě. Takovou nabídku bych brala od kohokoliv, jenže k tomu nejspíš nikdy nedojde.
No zadarmo asi žádná kvalita nebude. S tím je nutno počítat. Ikdyž ten archiv Novy Voio je placený. Ostatně celá Nova je taková stoka. Pro větší část českého diváka dobrá
@priklad1, ale já přece nikde nepsala, že to musí být zdarma. Klidně bych platila, kdyby existovala legální služba (za nelegální sdílení odmítám platit), která mi nabídne alespoň většinu mých oblíbených seriálů pohromadě. Ideálně s mými specifickými požadavky na originální znění, dabing a titulky, ale to není podmínka. To je totiž tak, když na jeden seriál se nejradši dívám v originálním znění bez titulků, ke druhému si titulky pustím a na třetí se dívám výhradně s dabingem..
Nejvíc se tomu blíží Netflix v kombinaci s jinou službou, ale nikde není všechno. Skoro perfektně moje požadavky splňovala jistá slovenská stránka, která odkazovala na streamy videí, ale na konci října skončila.
Odkaz asi dobrý, ale úplně mimo moje představy, možná jsem se měla víc rozepsat, že podobně jako mě nezajímá živé vysílání, mě nezajímají ani archivy. O iVysílání vím, párkrát jsem se tam podívala. Voyo znám, ale jestli se celá Nova nezměnila společně s Voyem, nemám zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.