Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mé dotazy jsou vkládány později a že často

Od: adelhaid odpovědí: 4 změna:

Proč asi týden se mi děje, že po vložení dotazu se mi ukazuje, že prý dotaz bude zobrazen až po nějaké době po zkontrolování, že prý to je nepopulární krok, kdo prý často píše opakovaně. Já ale píšu tak maximálně 2 dotazy za den, do 8 za týden, tak nevím proč se mi to ukazuje, jde to zrušit?

Neukazuje se to vždy, ale např v 50%.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Matně si vzpomínám na nějakou informaci, že dotazy problematických tazatelů se budou nejprve prověřovat. Sama musíte vědět, jestli jsou dotazy naprosto normální. Nechci se vyjadřovat za admina, ale za problematické bych viděla třeba neustálé dotazy na školní úkoly od jednoho tazatele, neustálé dotazy na partnerský vztah. A v poslední době mě zaujalo veliké množství dotazů týkajících se podobných psychických problémů - tazatelka se bojí lidí a kontaktu s nimi. I když si zadáte podkaždé jiné jméno, sysové to poznají.

Doporučuji registraci. Pokud se pod jedním nickem 8 x za týden zeptáte tu na recept, tu na parkování, pak na probém s kočkou atd., nebude vás asi nikdo kontrolovat. Pokud se každý den po různými nicky ptáte na totéž, může to být podezřelé. Pak se nedivte, že si poradna chce držet úroveň.

Je to tak. Je to prostě blokace na základě historie. Někdy za to může i někdo jiný, ale za klid na poradně to stojí.

hodnocení

0x
Mě to dělalo akorát, když jsem vkládal nové příspěvky k vláknu který bylo několik let starý. Šlo o generování kódu k imobilizéru kam si psali lidi kteří nechtěli zakládat stále nové chlívečky na stejné téma. Nakonec to vlákno umřelo na tom, že i když jsem odpověděl hned, trvalo dobu než mou odpověď někdo schválil. A přece jen, když někomu zdechne auto, tak není nadšený z toho že čeká pár dní na odpověď.

adelhaid
hodnocení

Myslel jsem že je to přechodné. Už to zase zlobí. Proč? Dřív to nedělalo, dotazy ,ba i odpovědi se mi zobrazovaly instantně.

A se to stává i u odpovědí!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]