Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DESIGN NA PORADNĚ

Od: admin® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,
začínám předělávat pár věcí na poradně. Jsou to jen kosmetické věci. Pokud by se vám něco ukazovalo špatně použijte CTR+F5 popř dám odkazy co je nutné refreshnout (obrázky pozadí). Styly a javascritpt se načte všem nový.

Změny budou postupné a občas něco může chvíli haprovat. Mějte trpělivost. Na funkci to nemá vliv. :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x

Jako na funkci rostlináře? *frajer*

Na tu už vůbec ne :)

hodnocení

hotovo, pokud vám v mobilní verzi zmizely hodnotící fajfky načtěte 2x tento obrázek, dokud neuvidíte čtverce místo kulatých tlačítek. poradte.cz/...

V plné verzi stačí CTR+F5.

joudic*
10.02.20 13:33
hodnocení

0x
mobil
DESIGN NA PORADNĚ
hodnocení

jj, viz moje odpověd. Obrázek ikonky prošel změnou. Musíte vidět podobu jako přikládám, ne kulaté.

DESIGN NA PORADNĚ #2
joudic*
ok, jinak mam ocd a ani jedna ikona neni uprostred pozadi ;) vsechny jsou o pixel vpravo, bud spatna pozice v css nebo v obr.
hodnocení

jj, taky to mám *smich2* Co bylo potřeba jsem posunul o 1px a už to lícuje... potřebujete načíst tohle 2x: poradte.cz/...

hop®
hodnocení

0x
Pořád mám na mobilu ty původní kulaté, i přes několikeré načtení a restart prohlížeče...
hodnocení

to je ok, pokud jsou celokulaté je to v pořádku, mají být kulaté. Jen se vyřezávají v ccs stylu a mají krásné ostré hrany, před tím už byly vyříznuté v podkladu.

hodnocení

0x

občas něco může chvíli haprovat. Mějte trpělivost.

Trpělivost celkem mám. Jenže v komentářích k úpravám jsem se dočetla jen o mobilní verzi. Já sleduji poradnu na klasickém PC. Už druhý den se mi u odpovědí neobjevují žádné fajfky. Modré ani zelené. Jen čísla 0 x, 1 x atd. Hodnotit mohu, vím kam kliknout. CTRL + F5 jsem použila mnohokrát, počítač vpynula několikrát. S fajfkami se ztratil i řádek Poslední příspěvky, Bez odpovědi, Diskuze... Tam mi pomohlo CTRL F5 hned poprvé. Modré kolečko s otazníkem u tazatelových doplnění vidím po celou dobu bez problémů. Ano, je to funkční, ale takové "chudé". Co s tím? Předem děkuji za radu.

hodnocení

tak ještě můžete načíst tento obrázek s CTR+F5. Poznávací znamení jsou čtvercové ikonky...

poradte.cz/...

DESIGN NA PORADNĚ #3

Pomohlo, děkuji!

72mona3*
hodnocení

0x

Takhle dvojitě to má být? M.

doplněno 13.02.20 09:40:

Já bych fakt ráda, ale můj tablet toto jaksi postrádá...*co*

doplněno 13.02.20 10:03:

Hmm...

DESIGN NA PORADNĚ #4
DESIGN NA PORADNĚ #5
hodnocení

pěkné že? Proč nezkusíte CTR+F5? Příště budu muset očividně všechno přejmenovat, jenže to se v tom pak zase nevyznám časem, co je co. :-D

lukas32
hodnocení

0x

Dlouho se to načítá. :( Ostatní internetové stránky se zobrazují rychle jako předtím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]