Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera večer jsem zaznamenal (a dnes je to stejné), že se přestávají vkládat nové odpovědi na mail do této záložky - a také potom nemohou odcházet dále, jak mám nastaveno (což je logické, když je tam prázdno). Má někdo stejný problém nebo mám hledat u sebe v PC, resp. v prohlížeči (Firefox, OS Linux)? Děkuji a zdravím!
myslíte tohle? poradte.cz/...
Já s tím zatím problém nemám. Většinu prohlédnu na Poradte.cz a smažu a co nestihnu přijde na mail.
doplněno 24.09.13 08:32:K odběru máte přihlášeno 6 otázek.
doplněno 24.09.13 08:36: a já jen 5 místo 240 Toto zasílání je platné 3 měsíce a nejstarší záznamy jsou ze včera... podivné. Zkusím zjistit, co se stalo. Každopádně to vypadá, že do nového týdne jdeme všichni s čistým stolem
Dobrý den, děkuji Vám za rychlou reakci - nyní mám v té záložce tři nové odpovědi (všechny na tuto otázku), tak se zdá, že se to "prošťouchlo" a už to zase funguje. Nebudu je mazat a počkám, jestli potom přijdou i do mého PC. To ale nebylo to hlavní, spíše šlo o to, že se to přestalo umísťovat do té záložky. Děkuji Vám a zdravím!
doplněno 24.09.13 08:48:Děkuji Vám. Jenom doplním, že když jsem včera smazal cookies ve Firefoxu, tak to zase chvilku fungovalo.
Ale nevím, zda je to tedy problém v cookies.
doplněno 24.09.13 09:04:Tak jsem vše, co bylo v záložce odpovědi na mail, dostal (dle mého nastavení) i do PC. Už to bude dobré.
Děkuji vám.
doplněno 24.09.13 09:30:Tak fajn a děkuji.
mi prestaly bohuzel chodit uplne... v dane zalozce mam pusto a prazdno
viz "Nemáte žádné připravené odpovědi"
tak ted jsem zkousel primo poprve z formuPřihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:a nic, nezobrazuje se to na adrese poradte.cz/... a pred par hodinama tam nejaka starsi otazka byla, zrejme obnovena z nejake zalohy... a ted tam mam jen sledovani pouze otazky Nefungují odpovědi na mail... ale mail mam samozrejme prazdny, zadny mail, ze napsal @waltr1 mi neprisel
tak beru zpet...
nejaky maily se nasly ve spam filtru primo na serveru (ackoli nechapu proc cely rok, co tu jsem to neni spam, pak najednou mesic to je spam, pak to mesic spam neni, a pak to zase je spam)
Nicmene to, ze nejak blbne zobrazeni nastaveni Odpovedi na mail je pravda.
to funguje jinak... maily se hromadí na poradte a odesílají se vždy za x minut (dle nastavení v administraci), pokud už nějaké jsou a nebyly již odeslány např každou hodinu můžeze si je přečíst rovnou na poradte.
Myslím, že se vám maily ztrácí při odesláni - nastavte si odesílání 1x denně a čtěte si je tu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.