Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjde vám internet i za týden?

Od: admin® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
vím, že je zde velké množství různých uživatelů, instalací, krajů... a nabízí se otázka, zda jste připraveni na změnu internetu resp DNS u Nic.cz Sice neznám důvod proč používat jejich DNS, ale přesto...

Je na to jednoduchý test: Stačí jen navštívit tuto stránku https://odvr.cz/

V IE mi to nefunguje, ale v Chromu ano. Je potřeba mít první dvě značky (fajfky) zelené. Třetí je už fuk.

Jak jste na tom?

Půjde vám internet i za týden?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

To jsou tedy pitomci! Takovouhle věc měli výrazně oznamovat aspoň rok, než ji vypnou! Sice by mi internet šel, protože mám nastaveny 3 zcela nezávislé DNS, ale ... Jak někoho může vůbec napadnout měnit adresu DNS?!

motak
to je nejlepsi, vykrikovat jaci jsou to pitomci, kdyz tomu sam evidentne nerozumis:)
hm*

hodnocení

0x

Jeden prohlížeč 3 fajfky a na druhém dvě fajfky.*palec2*

lidus*
hodnocení

0x

Test mi nefunguje ale předpokládám, že UPC od kterého nett mám, to má ošetřeno. Nepůjde-li volám technika.

doplněno 14.01.20 16:29:

Na chromu to jde, 2 zelené a 1 žlutá.

hodnocení

0x

dvě zelené

mobil i PC i notas všude dvakrát fajka, o co jde vůbec nemám tušení, a řešit to nehodlám, hlavně že to bude makat...

hodnocení

0x

dvě zelené

dvě zelené, poslední žlutá

hodnocení

0x

dvě zelené

Dva prohlížeče, u obou dvě zelené, třetí oranžová.

hop®
hodnocení

0x

Maxthon, dvě zelené...

hodnocení

0x

dvě zelené

Opera na Androidu i Opera na Linuxu, dvě zelený a třetí oranžová.

O DNS mám nějakou povědomost, ale k čemu je tohle dobrý, netuším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]