Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, proč se nemůžu dostat na žádnou stránku poradny. Hlavní okno se sice otevře, ale když chci otevřít jakoukoli otázku, i tu, kterou jsem sám podal, tak se vždy zobrazí jen blokované okno s nápisem, že stránka je přístupná jen těm, kdo neblokují reklamy.
JÁ ALE REKLAMY NEBLOKUJI !
Nemá žádnou aplikaci, která by reklamy blokovala nebo omezovala, a dokonce i v samotném prohlížeči "Opera" mám blokování reklam vypnuté.
Proč jsem tedy blokován?
Děje se to jedině na "Poradte.cz". Žádné jiné stránky, které rovněž vyžadují povolení reklam, toto nedělají.
A pokud to takto bude pokračovat, tak se ani nedozvím odpověď na tento můj dotaz.
Také mě to naštvalo, nevím, zda jde o čerstvý incident, nebo je to nepřipraveností na novém prohlížeči řešením je si do ublocku přidat filtr
poradte.cz##+js(acis, f_check_health)
(a mraky dalších způsobů jako aopr, aeld)
Případně vypnout na poradte.cz inline skripty (může ale rozbít jiné funkce), nouzové řešení, pokud ublock si nechceš instalovat
A nadále blokovat samozřejmě
google-analytics.com
poradte.cz/blocked.php
adblock_detected.php
cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/cookieconsent2
Není zač,reklamy samozřejmě blokuji a na vyhrožování nepřistoupím
Děkuji za odpověď.
Je zajímavé, že krátce po tom, co jsem vložil tento dotaz, všechno začalo normálně fungovat,
Že by na to měl nějaký vliv moderátor poradny, a po přečtení dotazu závadu odstranil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.