Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro Admina

Od: wamp® odpovědí: 14 změna:
Zdravím, pane Soldane,
byl byste tak nesmírně laskavý a dal mně kontakt na firmu, od které jste kdysi obstaraval trička pro zdejší rádce?
Jsou velice kvalitní a ráda bych je kupovala pro manžela,coby pracovní oděv.
Moc děkuji.
Wamp

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Není důležitá firma, která je potiskla (Inet print), ale výrobce samotného trička (Sols) a hledat přímo trička. ;) Pozor na gramáž... jsou v tom rozdíly.

hodnocení

Moc Vám děkuji :)

@Wamp Sols neznám, ale mám velmi dobrou zkušenost s tričky Adler

hodnocení

Gotreku, děkuji :)

Rádo se stalo @Wamp

slon
hodnocení

1x

Již to bylo řečeno - trika f. Adler kupuji zde, dobrý výběr velikostí, barev, střihů ..

hodnocení

0x

Raději použij Soukromé zprávy nebo přímo emailový kontakt na Admina.

hodnocení

Satame, Satame, jsi nový Admin? *tyty*

72mona3*
hodnocení

0x
Ale já jsem ráda, že padl tento dotaz. Chtěla bych se připojit. Sice bych je nechtěla pro manžela, ale také mám zájem. Je to zatím nejkvalitnější materiál, ze kterého jsem trika viděla. M.

hodnocení

0x

Zdravím

Takže rušíme prodejnu s pracovními oděvy a máme na skladě mraky triček a polokošil (tričko s límečkem a zapínáním) Sols, Adler.

Více info ve zprávě.

doplněno 14.01.20 12:51:

Celý sortiment z těchto Webových stránek firmy.

pracovniodevy.cz/...

Pro Admina

Ještě taky Lambeste.

Tryčka jsou super i po letech - taky bych si objednal... - máte v tom vašem výprodeji i nějakou extra slevu pro Poradte.cz? *hi*

úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú tričkááááááááááá *zed*

Od rána toho mám už za sebou hodně - a nestihl jsem opravit :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]