Nejste přihlášen/a.
Jen by mě to zajímalo,nebyla jsem tady pár měsíců-operace výměny kyčle,když jsem se chtěla něco zeptat a napsala své jméno,které jsem používala,napsalo mi to tady,že je registrované,což nechápu,tak jsem si k tomu připsala babušaJ.Což mi nevadí,ale zkusila jsem hledat ve vyhledávání "babušu",tak je to vlastně to,co jsem psala já,nenašla jsem nikoho jiného,akorát u toho mého jména "babuša"je nahoře hvězdička-neumím ji sem ani vložit,natož abych to sama měnila.Tak se jen ptám,někde je moje chyba nebo je někdo nový s tím jménem a já tam mám u toho proč tu hvězdičku?Hezký večer.
Ta hvězdička asi znamená,že nikc byl zaregistrován a registrace potom byla zrušena,ne? Ale to se snad má stát po roce a půl nečinnosti. Jak dlouho jste byla pryč? Více,než rok a půl?
Byla jsem pryč asi 6 týdnů,operace výměny kyčle a potom pobyt v rehabce Košumberku,dřív jsem tady bývala,však když jsem si zadala "babuša",je to vidět,ale nahlídla jsem do další odpovědi tady a někdo je registrovaný jako Babuša,jestli jsem to dobře pochopila,což já jsem s malým b-mně to nevadí,už si tam nechám u babuši J-zkratka mého jména Jitka.Spíš jsem překvapila nejen sebe,ale i paní,s kterou jsme si psaly,že mám jiné jméno,když tam mám JPo návratu z Košumberku nevím,jestli jsem sem psala,chodím sem skoro denně,ale jen si čtu,co mně zajímá.
Asi by nemělo cenu kontaktovat admina,už to nechám s tím babušaJ.Vypadá to,že je někdo registrovaný,ale jako Babuša měsíc,apíš se divím,že mu to prošlo,když už jsem tady byla já,ale mně to fakt nevadí,jen jsem nechápala,proč mně to s mou babušou nepustilo dál.Nikdy jsem registrovaná nebyla.
Už mi to došlo,když nejsem registrovaná .Jen mi to vrtalo v hlavě a taky paní,co jsem si s ní psala,že jsem byla jen babuša.Díky za odpovědi všem.
Už to je objasněno, ale jako znalému rádci by Vám nemělo uniknout v oranžovém řádku nahoře záložka ,,registrace,, a ,,výhody registrace,,.
Už jsem to vyřešila,už tady nebudu jako babuša,ani babušaJ,abychom si s registrovanou babušou nelezly do příspěvků,budu jako patynka-jméno našeho pejska,co už nežije,to snad nikdo si nezaregistruje,já jsem tady před dost rokama už psala,proč se nikam registrovat nechci ,možná moje škoda,nemám to prostě ráda,i když sem chodím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.