Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se poděly rádkyně Wamp, alenahrda, Iz?

Od: liska5 odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer. Na čtvrt roku jsem byla nucena se odmlčet. A když jsem se koncem listopadu vrátila, koukám, že už tu neodpovídají. Škoda... Kéž jsou v pořádku! - Liška5

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mudrc
hodnocení

0x

Nikdo tu nebude věčně. Ale šeptá se,že byly vzpurní a místní cenzoři... no však víte

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 04. 01. 2020 19:51:30
Nešiřte zde nesmysly!
zaseja
To vím moc dobře, mě dokonce zablokovali i ip adresu, a to jsem se ani nevzpouzel.
jo*
Co je nesmysl, že je tady cenzura?

Cenzura nemá nic společného s aliminací nesmyslů a příspěvků v rozporu z pravidly!

zaseja
No vidíš, já pravidla neporušil a přesto na mě admin sedí.

Pokud rozumně přemýšlíš, pak ti musí dojít, žes napsal nesmysl.

zaseja
Asi tě zklamu, ale na dotaz jestli s tím má někdo zkušenosti jsem odpověděl doslova: ano, mám, což je pravda a né nesmysl, a od té doby se sem nedostanu normálním přihlášením, neregistrovaným jménem a ani ničím, co jede přez moji ip, takže si o tý cenzuře popřemýšlej trošku ty.
výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 04. 01. 2020 21:24:03
Na Vaše zkušenosti se zde nikdo v tomto vlákně neptal a toto vlákno také není o Vás!

berger*
hodnocení

0x

Wamp jsem zaregistroval nedávno,možná max 14 dní. IZ se už jednou odmlčela,tuším zdrav.potíže,potom se zase objevila.. Alenahrda - fakt dlouho jsem ji tu neviděl. Že by zrovna Wamp a IZ byly odstřeleny pro vzpurnost,se mi nezdá...

doplněno 04.01.20 17:43:

Wamp -píše mi to aktivní 3,1.

doplněno 04.01.20 17:47:

IZ a Hrdaalena v listopadu...

hodnocení

0x

Wamp naposledy dnes ve 13.40

evj
hodnocení

0x

...a Culdabulda.

berger*

Tuším používá druhý nick - možná Marcela1?

Ano,nick Culdabulda jiz nepoužívá ze smutných důvodů.

hodnocení

0x

Tvoje starosti na mou hlavu! Všechny se tu stále objevují, některá více, některá méně, ale jsou tu stále aktivní.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]