Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Luisi, jak se máte?

Od: babkazov® odpovědí: 7 změna:

Luisi, byl jste si pro nové koleno a už jste se dlouho neozval. Napište, jak se máte a jak se kolenu daří! Chodíte, sedíte, spíte? *hej*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím babičko z ostravy.

Děkuju za optání. Před týdnem to byly 2 měsíce co mi vyměnili kolenní kloub. Po operaci sem ležel ještě 10 dní ve špitálu a potom sem byl 4 týdny v rehabilitačním středisku (něco jako lázně). 3 měsíce po operaci mám našlapovat na nohu 1/3 své váhy a další 3 měsíce 1/2 své váhy takže budu francouzký hole používat asi až do poloviny ledna.

Bolesti nemám, spát můžu taky takže je to v pohodě.

hodnocení

Lujsi, to je bezva, to jsem ráda. Ani nevíte jak. :D

pt®
hodnocení

0x

Ahoj "babkazov", byl dnes přihlášený na poradně,*klik* tak snad se ozve. - pt

doplněno 23.09.13 17:22:

Jé, ahoj "lujsi"...:D - pt

23.09.13 17:53
hodnocení

pt, *pusa* *slunce*

martinaa*
hodnocení

0x

Hurááá:) To máte štěstí:)

Na konci prázdnin mi padla z kola kolegyně (jen stála a kolo padlo nějak na ni), rozdrcené koleno a šrouby v holenní kosti, nesmí na to ještě dva měsíce ani stoupnout...

hodnocení

0x

Tak to je moc dobře, že to nebolí. Uvidíte, budete zase běhat jako kluk. Čeká mě to taky, mám z toho velký strach, ale když vidím, jak hrdinsky jste se k tomu postavil Vy, tak to jistě zvládnu taky. Tak hodně zdraví. Jaga.

hop®
hodnocení

0x

Lujsi, díky za dobré zprávy, scházíte nám tady svými dobrými radami i svými dotazy ohledně počítačů... ;) *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]