Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírovaný text a můj text se slévají

Od: bimbam® odpovědí: 5 změna:

Někdy chci v odpovědi reagovat na konkrétní slova tazatele. Kopíruji je, vložím, umažu informaci, že jsou přímo od tazatele (jemu i jiným je to snad jasné), změním písmo na kurzívu, dám nový odstavec a přidám svůj text. Vložím jako novou odpověď a vidím, že se ztratila kurzíva a ztratil se i odstavec. Nepřehledně se to slilo do jednoho textu. V čase určeném na opravu to opravím, ale vadí mi to.

Vím, že jsem takto v minulosti postupovala už mnohokrát bez problémů, ale v posledních tak třech nebo čtyřech případech se mi kopírovaný text slévá s mým. Dělám něco špatně?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A vkladate to jako čistý text nebo CTR+V? Pak se s tím může přenášet formát pozadí a jiných nesmyslů a následně se preventivně očistí všechno formátování.
hodnocení

Vkládám to pomocí ikony Odkaz zde na poradně.

To asi ne, odkaz vkládá odkaz nikoli text odpovědi. Anebo každý úplně o něčem jiném...
hodnocení

Opravdu všechno, tedy odkazy na stránky i kousky textů z dotazů a odpovědí jsem dosud vždy vkládala přes Odkaz.

přenášet formát pozadí

Teď jsem kousek textu z odpovědi vložila přes CTRL+V.

Začínám se zase stydět. Znovu se předvádím jako technické kopyto *nevi*,

72mona3*
hodnocení

0x

Tohle se mi děje běžně, ne jen poslední dobou. Ale pouze pokud jsem na tabletu. Mizí odstavce , zvýrazněný text se nezvýrazní (tučně, barevně). M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]