Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ahoj všichni

Od: hop® odpovědí: 35 změna:

Ahoj všichni lidičkové...

... tak jsem po dlouhé době řešil nějaký problém, došly mi síly, tak jsem zavítal na "poradnu"...
... nejdřív jsem zkoumal, kdo tady funguje - potěšily mě nicky starých známých i nováčci...
... po přihlášení na mě vykouklo pár dotazů - tak jsem hned zkusil předat svoje moudro - ale dnes jsem tady "nula", tak mě snad nebude nikdo brát úplně vážně... :)
... sakra, na co že jsem se to chtěl zeptat - už fakt nevím... :-D
... no, a jak to tak vidím, možná začnu přemýšlet o jakémsi návratu mezi vás...
... přiznám se, že mi tahle společnost trošku scházela, hledal jsem podvědomě podobnou partu jinde, marně...
... odešel jsem po anglicku, vím, že se tady řešilo "proč", že k tomu někteří měli komentáře, pravdivé či vymyšlené, ale prostě jsem v tu chvíli našel jiný smysl života, než sedět věčně u compu a škrábat se ze třetího "TOP" místa na druhé. Přišel jakýsi člověk a trošku převrtal mé životní hodnoty - to jen pro vysvětlení...
... nechci nic slibovat. Protože nerad slibuji něco, co nemůžu splnit. Ale budu se snažit tady zase být trošku aktivní...
... nežádám po nkom, aby mi věřil...
... ale potěšilo by mě, kdyby - když něco poradím - se nad tím aspoň někdo zamyslel, protože tady jsem se vždycky snažil poradit dobře a vážně...
... tak co, můžu zpátky mezi vás? :)

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

11x

Dobrý den, jde o návrat legendy? Mimochodem, je pravda, že jste na poradnu vložil několik odpovědí ještě dříve, než ji admin založil? Nebo to byl Chuck Norris? Zdravím a "přiďte pobejt"!

hop®
hodnocení

Milý Bene, nejsem Chuck, a ano, býval jsem jeden z těch lepších...
... ale jen do té doby, než jsi sem nastoupil Ty...
... ale Ty jsi vydržel, já ne, nebudu se na nic vymlouvat, prostě životní cesty jsou nevyzpytatelné...
... a jsem rád, že stále funguješ tak dobře, jaio dřív !

30.10.19 04:45
hodnocení

5x
Vítej!
hop®
hodnocení

Díky kámo...

figurek*
hodnocení

5x

ale jistě že můžeš zpátky. My už to nějak vydržíme ;)

hop®
hodnocení

Asi budete muset, no...

hodnocení

5x

Když jsem zde začínala, byl jste pro mě jednou ze zdejších nejvýraznějších osobností. Budete zase :).

hop®
hodnocení

Díky, nechci nic slibovat, ale zkusím to!

hodnocení

4x
No čuměl jsem jestli se mi to nezdá... Vítej *hophop* :)
doplněno 30.10.19 20:25: Lidský mozek funguje super. To negativní smaže, pozitivní nechá a vyloudí idealizované vzpomínky. Tak si to nepokaz. *smich2*
hop®
hodnocení

Pavle, už Tě nudila ta pohoda bez mého věčného prudění, bez mých "chytrých" keců? Neboj, jsem furt ve formě !

hodnocení

2x
Je moc fajn, že se vrátíte mezi nás...
Já osobně souhlasím, že můžete :-D
Přeju Vám další hezké dny s námi :)
hop®
30.10.19 19:33
hodnocení

Dík !

hodnocení

2x

Bezva, že jste zase tady. *tanec* Bez téhle party se totiž život špatně zvládá...:-D

hop®
hodnocení

Jo, jde to, ale dře to...

hodnocení

2x
Zdravím, Hope! *slunce* A vítejte zpátky doma *pivo* *smich*
hop®
30.10.19 19:39
hodnocení

Ďýk ! *pivo*

hodnocení

2x

Vítejte zpět. Ráda Vás opět vidím..*slunce*

hop®
hodnocení

I po Vás se mi stýskalo, milá Kapičko !

lidus*
hodnocení

0x

Ahoj, to jsem ráda, že jste zdravý a živý. Lidé odcházejí a bohužel bez návratu, jsem ráda, že vás se to netýká a že jste opět zde. L

hop®
hodnocení

Naštěstí se můj jakýsi životní uzel nějak sám rozmotal. Pamatuji zde na "smrt v přímém přenosu", kdy děda odkázal svému vnukovi Jakubovi vstup na tuto poradnu, protože věděl, že Jakubova společnými silami podržíme psychicky nad vodou. Tím jen chci říct, že i smrt je součástí života...

72mona3*
hodnocení

0x

Anooo...*ua*M.

hop®
hodnocení

Tak jo, no...

mil®
hodnocení

0x

Ahoj Hope, rád tě vidím, vítej zpátky *palec2*

hop®
30.10.19 19:42
hodnocení

Díky!

hodnocení

0x

Hopíku, ať už jste tady napořád, chyběl jste, a móóóc *hledam*

hop®
hodnocení

Napořád je dost dlouho, ale budu se snažit!

patronka*
hodnocení

0x

Ahoj Hope, mně jsi tedy chyběl hodně, nemám se s kým "hádat". Ne, ale vážně, já už moc neodpovídám a ani se neptám, pořád mne ale všechno možné zajímá. Na Tvé odpovědi se moooooooooc těším. Vrať se, jo? *slunce*

hop®
hodnocení

Ahoj, milá malá Patrono, víme, rádi se hádáme, když je to v dobrém a má to nějaký pozitivní výsledek. A vovovotom to je...

hodnocení

0x

Ahoj, Hope. Je dobře, že ses vrátil. Byť jen na čas. Tak to máme všichni. A proč ne?! Je dobré čas od času si dát pauzu, odstup. ;)

hop®
hodnocení

Moudrá slova od babči z Ostravy. Nemám, co bych dodal...

hodnocení

0x

Hope, mám fakt radost, že jste zpátky.

hop®
30.10.19 19:47
hodnocení

Díky !

iz*
hodnocení

0x

Také Vás tu ráda vidím. Vítejte!

hodnocení

0x
Vitej zpet Hope :)

hodnocení

0x

Nazdar Hope, tak jsem konečně dostala odpověď na svou otázku. Zrovna já jsem se tady v této rubrice ptala a myslím že dokonce dvakrát, kampak ses nám to poděl. Nikdo pořádně nevěděl. Tak jsme rádi, žes nezapomněl cestu zpátky...*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]