Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

0 ohodnocených z 0 ohodnocených

Od: wamp® odpovědí: 16 změna:
Hezké, nedělní ráno přeji :)
Otevřu mou oblíbenou poradnu a hle, na mé hlavní stránce se objevilo, že jsem zde nikdy nic neporadila :-D
Tudíž všude samé nuly.
Máte to také tak, nebo mi něco uniklo? *nevi*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Já jsem na tom stejně, asi vadná elektrónka É třenáct :-D

Pozor na Mikiho! Má protekci*smich*

hodnocení

Vím, že Mikeš je vyvolený *smich*

hodnocení

0x

Jsme na tom zřejmě všichni stejně. Zkontrolovat se to dá najetím na nick kteréhokoliv registrovaného rádce. Celkem by mi nevadilo, kdyby se začínalo od nuly, opravdu je mi to fuk. Jen jsem teď ohodnotila jednu dobrou odpověď. Dříve jsem díky poměrně vysokým procentům svých odpovědí mohla udělit body dva, te´d jsem udělila jen jeden.

To hodnocení body zlobí delší dobu. Někdy naskočí při hodnocení dva, ale většinou jen jeden.

hodnocení

0x
Ještě před chvílí to bylo ok...

72mona3*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Jo jo, jsme na nule. M.

hodnocení

0x

A tím pádem jsme byli všichni degradováni. Což by mi nevadilo, kdyby základní titul nebyl bakalář. Poprvé v životě budu protestovat: Na používání titulu netrvám, pokud protistrana ano, nechť používá oslovení "pane inženýre" *smich*.

culdabulda1*
hodnocení

0x

no ale zase - když se hodnocení vymazalo, můžu alespoň začít s čistým štítem pod svým druhým nickem "Marcela 1" - protože od té doby, co mi moje kočička Čuldabulda umřela, tak se mi nechce tento nick používat, neboť už to není žádná "sranda"... a je mi furt smutno. Třeba pod svým druhým nickem už nebudu tak "provokovat" *smich*

pi*

Kočičky je mi líto. Píšete "... je mi furt smutno." ale končíte smíchem, to si nějak odporuje, ne?

72mona3*

@pi - nepitvejte. Před pár dny mi umřela kočička, kterou jsem měla v intenzivní péči celý měsíc. Ještě jsem to nerozdýchala, ale to neznamená, že se ani neusměju nebo nepoužiju vysmátého smajlíka. *fn* M.

hodnocení

0x
Je to oslava ke příležitosti zimního času. *hurá*

hodnocení

Admine, děkujeme za vysvětlení, ještě jsem nikde nezaznamenala, že by někdo oslavoval změnu času.

Jste unikát *smich* *palec2*

Jestli někdy zůstane zimní = normální čas napořád, tak důvod k oslavě bude!

hodnocení

Bimbam, souhlasím *palec*

pi*

bimbam, je mi jedno kterej, hlavně ať se nemění.

Mám desítky fungujících hodin a ty mechanické je opruz vracet o hodinu zpět, když se strojek většinou rozbije při vracení, takže je nutno hodinu a více počkat aby šli nastavit pak dopředu. Na ročky jsem se už vybod, tam nechávám čas po celý rok stejný, náhodou ten zimní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]