Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počet ohodnocených odpovědí

Od: joolie* odpovědí: 13 změna:

Zjistila jsem, že počet ohodnocených odpovědí se neshoduje s tím, který jsem skutečně napočítala. Zajímá mě tedy, čím to je? :O

Některou odpověď mám ohodnocenou třeba 4x, ale k počtu ohodnocených odpovědí se přidala jen jedna. A dokonce se mi stalo i to, že mi odpověď ohodnotili, ale nezapočítala se vůbec. Jak mám tohle chápat? Je to špatně, nebo to na něčem záleží? Jestli je to špatně, dá se s tím něco dělat? Díky za odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

0x

a neni to fuk?

doplněno 10.01.14 14:45:

i v případě že vaše odpověď bude 50x ohodnocena, přičte se vám jen jeden bod

ukulele*

a nebo také šumák?

fribble*
hodnocení

0x

Ona už to tady není poradna, ale závody?

joolie*
hodnocení

Odpovědi se ohodnocují proto, aby otázky měly kvalitnější odpovědi, je to MOTIVACE.

Mohli jste tyhle řeči prostě spolknout.

doplněno 10.01.14 14:45:

Co je horší? "Závodit" o hodnocenou odpověď, nebo neodpovídat na otázku?

Zde najdete vysvětlení:

poradte.cz/...

joolie*
10.01.14 14:46
hodnocení

děkuju! :)

hodnocení

0x

Ono by možná bylo dobré si přečíst pravidla. Započítávají se odpovědi, které máte aspoň 2x ohodnocené. Taky se může stát, že admin přesune otázku do "volné diskuse" (kde se nehodnotí) a tím o případné získané body přijdete. Už se to tu řešilo nesčíslněkrát.

hodnocení

0x
Počet bodů, respektive hodnocení, zajímá většinou jenom nováčky. Po určitém čase rádci mají nějaké hodnocení "na háku", uspokojí je většinou dobrý pocit z rady, kterou tazatel úspěšně použil. A dal vědět...
TOP žebříčky slouží většinou jako orientace pro přespolní, jakou má ten který rádce v které oblasti reputaci.
A je mnoho tazatelů, kteří na dobré kvalitní odpovědi nenapíší ani "bů", natož aby poděkovali
alileta*

Souhlasím s Vaší poslední větou. Nejvíc mi vadí ti, kteří se nezaregistrují, u každé otázky mají jiný nick, a chtějí, abychom za ně dělali domácí úkoly. Kdyby měli aspoň tolik slušnosti a poděkovali, bylo by to o něčem jiném... *nevi*

Spíš ty starší jsou spokojeny s tim že mají tričko jako poznavací znamení a nálepku na autě :) Tričko už mam na malepku čekam až budou :)

hop®
hodnocení

0x

Nevím, tak jsem asi "jiný", ale mně na hodnocení stále záleží. A jsem rád za každou "hokejku"(jak říká kolegyně Suzymon). Důvod jsem už vysvětloval tady...

doplněno 14.01.14 22:43:

Davide, nermluvím o samolepkách, tričkách nebo mikinách. Bavíme se o obdrženém hodnocení, které je sice velmi neobjektivní, ale možná i přesto něco ukáže o znalostech, zkušenostech, ochotě i empatii jednotlivých rádců...

Tak samozřejmě že jsem rad za ohodnocení ale abych sem chodil pro to abych měl druhé tričko a krabici nalepek tak to taky ne :)

naihonn*
hodnocení

0x

Je to spiknutí s cílem mě donutit chodit nahého, protože první tričko už mi odešlo do věčných lovišť a druhé nikdy nezískám. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]