Nejste přihlášen/a.
Zjistila jsem, že počet ohodnocených odpovědí se neshoduje s tím, který jsem skutečně napočítala. Zajímá mě tedy, čím to je? :O
Některou odpověď mám ohodnocenou třeba 4x, ale k počtu ohodnocených odpovědí se přidala jen jedna. A dokonce se mi stalo i to, že mi odpověď ohodnotili, ale nezapočítala se vůbec. Jak mám tohle chápat? Je to špatně, nebo to na něčem záleží? Jestli je to špatně, dá se s tím něco dělat? Díky za odpovědi.
Souhlasím s Vaší poslední větou. Nejvíc mi vadí ti, kteří se nezaregistrují, u každé otázky mají jiný nick, a chtějí, abychom za ně dělali domácí úkoly. Kdyby měli aspoň tolik slušnosti a poděkovali, bylo by to o něčem jiném...
Nevím, tak jsem asi "jiný", ale mně na hodnocení stále záleží. A jsem rád za každou "hokejku"(jak říká kolegyně Suzymon). Důvod jsem už vysvětloval tady...
doplněno 14.01.14 22:43:Davide, nermluvím o samolepkách, tričkách nebo mikinách. Bavíme se o obdrženém hodnocení, které je sice velmi neobjektivní, ale možná i přesto něco ukáže o znalostech, zkušenostech, ochotě i empatii jednotlivých rádců...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.