Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zádušní mše za Karla Gotta

Od: stirecek odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Zádušní mše v katedrále sv. Víta. Připadá mi, že smuteční hosté se chovají jako by byli v cirkuse. Nebo tomu tak není?

doplněno 12.10.19 14:15:

Promiňte za zbytečný názor. Jenom že jsem byla před několika léty na zádušní mši ve velikém chrámu, zemřel kněz, bratranec, a nebyl tam žádný šum, hlasité hovory, přestože byl plný hostů. Teď jsem se ale dívala na odpolední zprávyTV, a tam to bylo důstojné. Jiné než v přímém přenosu na novinkách..Tak prosím adina, smažte mi to. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

11x

Zádušní mše byla překrásná, důstojné rozloučení s mistrem.

hodnocení

3x

To se Vám asi opravdu zdá třeba ještě spíte...Nebo jste v cirkuse nikdy nebyl.Tam se lidi hlasitě smějí.Bouřlivě tleskají.Chroupou bramburky,gestikulují...Tady jsem nic takového neviděl.Přišla mi mše normální nic vybočujícího.

hodnocení

3x

Nebylo tomu tak. Nevím co Vám připomínalo cirkus. *sok*

hodnocení

3x

Zdravím.
Můžete prosím konkretizovat !? *sok*
Celá mše byla navývost důstojná a nádherná.

Pevně věřím, že ji sám náš Bůh seshora sledoval a pokojně se usmíval.
Perfekcionistické jako on sám !

stirecek
hodnocení

Dobrý den. Ano, máte úplně ve všem pravdu. Psala jsem dříve než viděla v TV. Bylo mi to líto, a teď znova.*plac*

hodnocení

0x

Doporučil bych slepecký ústav...a mši přenášela i slovenská tv "naživo".

stirecek
hodnocení

Vy jste ale frajer, jen co je pravda. *ticho*

jeka
hodnocení

0x

Nevíte prosím kdo zpíval ke konci Pie Jesu s Lucií Bílou? Neznám tolik ty zpěváky.

jeka

Tak už vím, Vojtěch Dyk.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]