Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nejsem si jistá, zda-li se to už neřešilo, ale chtěla bych zeptat, proč, když kliknu na označit vše jako přečtené, tak se označí úplně všechny otázky ze všech rubrik. Ale to já nechci, já chci označit jen otázky, např. z rubriky Nejen pro ženy.
Jak to udělat? Děkuji
Aha, tak nic. Ale děkuju za odpověď.
PS: Jen mně přijde divné, že dříve to šlo. To je nějaká změna?
Ano, mně to šlo. Když jsem byla např. ve Volné diskuzi, klikla na označit vše jako přečtené a potom jsem šla do Domácnost a bydlení, tak tam to označené nebylo, pořád tam svítilo u otázek červené kolečko.
@Blanka33,
Volná dfiskuze stojí samostatně, proto se v ní označilo všechno. Není to rubrika poradny,
Když kliknete na označit vše jako přečtené, všechno se označí jako přečtené. Jsem tu asi 7,5 let a pokud si pamatuji, celou tu dobu to tak bylo. Jestli se Vám to někdy někde dařilo jinak, bylo to možná tím, že se v nějakou dobu sešlo víc příspěvků v některé rubrice.
Já jsem zkusila tuto funkci asi dvakrát použít, ale protože se viditelně nic nezměnilo, nepokračovala jsem v tom. Co se vlastně má změnit?
A jak to označení vypadá, co se po klknutí na ten odkaz změní (před chvilkou jsem to zkusila znovu a žádnou změnu nevidím).
No, já mám pocit (ale zřejmě jenom pocit ), že dřive šlo to, že když jste dala v nějaké složce, (např. Elektronika) označit vše jako přečtené, tak se označili pouze otázky v té Elektronice. A teď, když dám toto tlačítko, tak se označí úplně všechno.
Když na to kliknete, zmizí u nových otázek (nebo nových příspěvků do otázky) takové to červené kolečko.
Zaregistrovala jsem, že se červené kolečko někdy objeví, jindy ne, ale netušila jsem, co znamená, takže jsem je nijak nesledovala.
Co by to udělala v "Otázkách, které jsem neviděla" > zkoušela jste tam odkliknout? (Chtěla jsem to teď zkusit, ale zobrazuje se mi tam nějaká chybná hláška.
Iz - Nevím proč, ale v otázkách, které jsem neviděla, nemám žádné otázky. A zkusila jsem tam na to tlačítko kliknout a zase to odkliklo všechny otázky a vrátilo mě to opět na hlavní stranu. Červené kolečko znamená, že v otázce přibyl další příspěvek (který jste neviděla), popřípadě to označuje novou otázku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.