Nejste přihlášen/a.
Čo sa stalo,že stránka poradne tak sčernala? Je niejaký smútok?
Ufff... se mi ulevilo .
Připomnělo mi to jedno moudro ze "Saturnina" (Zdeněk Jirotka). Volně cituji:
"Osud nám prokáže dobrou službu, když nás občas chytne za límec a vyhodí na mráz. Pak totiž nevzpomínáme na to, že kamna trochu kouřila, ale na to, že hřála..."
Takže odteď si vážím toho, jak poradna vypadá, protože jsem si uvědomil, že by mohlo být, mnohem hůř .
Kolik za 1 hod protopím
Dobrý den, tak jsme se jen vsadili v práci, když jeden dal otázku. Kolik lze protopit peněz za 1 hod když budete mít zapnutý kotel. Bereme to hodně zaokrouhleně to znamená, že bereme kotel ze zásobníkem vody 7L a spotřeba plynu m3 za 1 hodinu plného provozu a za cenu plynu u ČEZ. Já jsem si tipnul 150 Kč a kolegové tvrdí až 600 Kč.
Zdroj: poradte.cz/...
Zdravím, a zřejmě naposledy. Poradna se stala přístupnou jen pro ty opravdu bystrozraké. (Krom špatně čitelných nadpisů nepřečtu vůbec nic). Mějte se všichni hezky, snad někdy jindy a někde jinde. Je mi to líto. Ida
Zdravím ještě jednou. Jako by se mi vrátil zrak. Krásný pocit. Děkuji... Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.