Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čo sa stalo?

Od: slavco31® odpovědí: 14 změna:

Čo sa stalo,že stránka poradne tak sčernala? Je niejaký smútok?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

no fuj. to jsem zase něco přehlédnul. Všem omluva!

hodnocení

7x

Ufff... se mi ulevilo *uf*.

Připomnělo mi to jedno moudro ze "Saturnina" (Zdeněk Jirotka). Volně cituji:

"Osud nám prokáže dobrou službu, když nás občas chytne za límec a vyhodí na mráz. Pak totiž nevzpomínáme na to, že kamna trochu kouřila, ale na to, že hřála..."

Takže odteď si vážím toho, jak poradna vypadá, protože jsem si uvědomil, že by mohlo být, mnohem hůř *frajer*.

hodnocení

0x

Asi mor nebo co...:)

U mne je také poradna černá..

hodnocení

0x

jEDNOU ČERNÁ, PŘED CHVÍLI ČERVENÁ...A U MNE I MENŠÍ OKNO...

lidus*
hodnocení

0x

Celé je to jakési jiné, admin asi vylepšuje. Ale orientace je horší, já bych to nechala při staré.

hodnocení

0x
Admin zkouší co vydržíte *smich*
Zatim je to hnus *smich*

hodnocení

0x

Změna je život a každá změna je vždy k horšímu. Člověk si ale zvykne i na šibenici. *frajer*

Navíc ta černá barva den před svátkem "české státnosti"... *nevi*

doplněno 27.09.19 11:06:

*bzum* Můžete mi někdo přečíst, na co se to tady někdo ptá?*nevi*

Čo sa stalo?

Kolik za 1 hod protopím

Dobrý den, tak jsme se jen vsadili v práci, když jeden dal otázku. Kolik lze protopit peněz za 1 hod když budete mít zapnutý kotel. Bereme to hodně zaokrouhleně to znamená, že bereme kotel ze zásobníkem vody 7L a spotřeba plynu m3 za 1 hodinu plného provozu a za cenu plynu u ČEZ. Já jsem si tipnul 150 Kč a kolegové tvrdí až 600 Kč.
Zdroj: poradte.cz/...

...ale jo, já to nakonec taky přečet, jen se mi nezdá černé písmo na černém pozadí zrovna šťastný nápad,

Fakt pěkná reakce *smich*

myslím, že admin pokusy co nejdřív ukončí...pokud to není něco jiného, někdo jiný...

hodnocení

0x

ještě trochu černé a šedé a bude to hnusný jako systém, který používáme v práci ... FUUUUJ

hodnocení

0x

Bonus pro ty, kdo se přihlásí. Při odhlášení normální stav.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím, a zřejmě naposledy. Poradna se stala přístupnou jen pro ty opravdu bystrozraké. (Krom špatně čitelných nadpisů nepřečtu vůbec nic). Mějte se všichni hezky, snad někdy jindy a někde jinde. Je mi to líto. Ida

doplněno 27.09.19 11:53:

Zdravím ještě jednou. Jako by se mi vrátil zrak. Krásný pocit. Děkuji... Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]