Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tak se mi teda asi podařiloněco totálně vymazat, protože když kliknu na rubriku "otázky, které jsem neviděla", není tam ani jedna a vždycky se mi rozbalil celý sloupec. Ale nevím, jestli jsem omylem nezmáčkla tlačítko "označit jako přečtené". Nebo to je zase něco nového na poradně? A když ne, tak jak to mám zase vrátit? Děkuji za rady, Suzy.
Tak teď jsem se podívala a už to funguje. Tak už není problém. Magdone, ano, uvidíte tam i otázky, do kterých jste prokazatelně odpověděl v tom případě, že někdo jiný reagoval také a tudíž jste ještě Vy neviděl, co napsal ten člověk. Proto to pokládám za praktické. Člověk nemusí nic zdlouhavě vyhledávat. Ale každý máme své zvyky...
Tak zase stejný problém, kliknu na "otázky které jsem neviděla" a ukáže se tohle
Moje nepřečtěné otázky
označit vše jako přečtené
Odkazy:nastavení, moje články, moje stránka, ohodnocené odpovědi, oblíbené otázky, odpovědi na mail
Zobrazit otázky:které jsem založil(a) | do kterých jsem přispěl(a)
Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/web2/poradte.cz/poradte.cz/moje_diskuze.php on line 93
otázkyrubrikaodp.změna V této podrubrice není žádný příspěvek
Chybí tam prostě "otázky které jsem neviděl(a)".
Zpět na hlavní stranu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.