Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V této robrice nejsou žádné příspěvky

Od: suzymon® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, tak se mi teda asi podařiloněco totálně vymazat, protože když kliknu na rubriku "otázky, které jsem neviděla", není tam ani jedna a vždycky se mi rozbalil celý sloupec. Ale nevím, jestli jsem omylem nezmáčkla tlačítko "označit jako přečtené". Nebo to je zase něco nového na poradně? A když ne, tak jak to mám zase vrátit? Děkuji za rady, Suzy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do téhle rubriky obvykle nekoukám, ale udělal jsem výjimku. Otázek tam mám plno. Dokonce i ty, které jsem prokazatelně viděl a dokonce i ty, do kterých jsem osobně přispěl svou odpovědí! *zmateny*

hodnocení

Tak teď jsem se podívala a už to funguje. Tak už není problém. Magdone, ano, uvidíte tam i otázky, do kterých jste prokazatelně odpověděl v tom případě, že někdo jiný reagoval také a tudíž jste ještě Vy neviděl, co napsal ten člověk. Proto to pokládám za praktické. Člověk nemusí nic zdlouhavě vyhledávat. Ale každý máme své zvyky...:)

hodnocení

Tak zase stejný problém, kliknu na "otázky které jsem neviděla" a ukáže se tohle

Moje nepřečtěné otázky

označit vše jako přečtené

Odkazy:nastavení, moje články, moje stránka, ohodnocené odpovědi, oblíbené otázky, odpovědi na mail

Zobrazit otázky:které jsem založil(a) | do kterých jsem přispěl(a)

Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/web2/poradte.cz/poradte.cz/moje_diskuze.php on line 93

otázkyrubrikaodp.změna V této podrubrice není žádný příspěvek

Chybí tam prostě "otázky které jsem neviděl(a)".

Zpět na hlavní stranu

Patrně jste měla odkaz v záložce, protože jinak byl zrušen stejně jako ta strana. Podle statistik měla malé využití a zbytečně zatezovala server. Od této funkce máme zvýraznění na hlavní straně a v rubrikách. :)
hodnocení

Děkuji, tak toho jsem si opravdu nevšimla, že to bylo zrušené. Mně to pořád fungovalo :). Ale včera mi kamarád pořádně vyčistil počítač, tak to určitě vymazal i tu mou záložku o které jsem neměla ani tušení a přesto jsem jivyužívala. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]