Nejste přihlášen/a.
Ahoj, není mi moc dobře. Nechci se rozepisovat proč. Vím proč. Ale potřebovala bych akorát podpořit, že to bude dobrý. Mám slabou chvilku. Tak se nezlobte, že vás otravuju. Anzionka
Vyběhněte ven na sluníčko. Paprsky udělají dobře. Pokochejte se něžnou krásou právě rozvetlých kytiček. Někde najdete určitě včelku, čmeláka, motýla. A utrhněte si pár stonků levandule a voňte si. Určitě navodí klid v duši.
Zbytek snítky vložte do hustého, látkového pytlíčku a položte si na polštář. Vůně udělá dobře i při usínání.
Pokud by neklid a smutek přetrvával déle, vařte si pár dní čaj z třezalky. Ale neslunit se potom, aby nenaskákaly hnědé skvrny.
Zase bude lépe.
@anzionka - Tak se nezlobte, že vás otravuju.
Jak - "otravuju"? Naopak je skvělé, že si o podporu umíte říci, když cítíte, že ji potřebujete Tak ať to trápení netrvá dlouho.
Zdravím. @anzionka, kdybychom nepoznali pocit být dole, nevážili bychom si toho, že můžeme být nahoře. Život už je takový. A kdo tvrdí, že se nikdy necítil být dole, lže. Hlavu vzhůru, nejste sama, jsme s vámi! Ida
"Neplačte, pane. Vemte si příklad ze mě. Jednou se mi stala taková... taková věc. Však to znáte. A já vám plakal! No, a vidíte, jindy zase se mi stala jiná věc, a já neplakal."
Já si pustím Cimrmana nebo vymažu hlavu prací...
Nikdy žádná špatná situace není napořád, vždy přijde změna, protože změny probíhají neustále, takže něco se u vás určitě změní a bude líp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.