Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není mi moc dobře a potřebuju podpořit

Od: anzionka® odpovědí: 29 změna:

Ahoj, není mi moc dobře. Nechci se rozepisovat proč. Vím proč. Ale potřebovala bych akorát podpořit, že to bude dobrý. Mám slabou chvilku. Tak se nezlobte, že vás otravuju. Anzionka

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Anzi, nebojte...Zase bude dobře!*slunce*

cesmina*
hodnocení

4x

To znám ,taky mám někdy den ,kdy to stojí za...Většinou když má autistická dcera záchvat vzteku a nebo když potkám tchýni.A pak jsou zase dny kdy má dcera přímo rozpustilou náladu a září jako sluníčko.Tak Vám přeji ať Vás ta slabá chvilka brzy opustí.*slunce**slunce**slunce*

72mona
hodnocení

3x

Jsou špatné dny a dobré. Pro ty špatné si pak víc vážíme těch dobrých nejen dnů, ale i okamžiků. Tak přeji, ať co nejdříve přijde ten okamžik dobrý. A on přijde *srdce*, těšte se ;) M.

hodnocení

3x

Bude to dobrý!

leva
hodnocení

3x

Vyběhněte ven na sluníčko. Paprsky udělají dobře. Pokochejte se něžnou krásou právě rozvetlých kytiček. Někde najdete určitě včelku, čmeláka, motýla. A utrhněte si pár stonků levandule a voňte si. Určitě navodí klid v duši.

Zbytek snítky vložte do hustého, látkového pytlíčku a položte si na polštář. Vůně udělá dobře i při usínání.

Pokud by neklid a smutek přetrvával déle, vařte si pár dní čaj z třezalky. Ale neslunit se potom, aby nenaskákaly hnědé skvrny.

Zase bude lépe.

lidus*
hodnocení

3x

Nikdy není tak zle aby nemohlo být hůř ale ty dny kdy je dobře, stojí za to. Držte se, zase se rozjasní.

bulik*
hodnocení

2x

No, bude to takový, jaký si to uděláte. Běžte si třeba sednout na lavičku k rušné cyklostezce a pozorujte lidi. A až budete mít hlad, tak si něco dobrého někde dejte.

iz*
hodnocení

2x

Bude to dobré. Také poslední dobou něco řeším a vím (věřím), že se to zlepší. Držím palce!

hodnocení

2x

@anzionka - Tak se nezlobte, že vás otravuju.

Jak - "otravuju"? Naopak je skvělé, že si o podporu umíte říci, když cítíte, že ji potřebujete :) Tak ať to trápení netrvá dlouho.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. @anzionka, kdybychom nepoznali pocit být dole, nevážili bychom si toho, že můžeme být nahoře. Život už je takový. A kdo tvrdí, že se nikdy necítil být dole, lže. Hlavu vzhůru, nejste sama, jsme s vámi! *slunce*Ida

liska5
hodnocení

2x

Milá Anzionko, ať je to cokoliv, držím Ti palce, ať to trápení brzo pomine! *modla*

Život je někdy sviňa, i ta někdy potřebuje laskavé podrbání *mala*

registr
hodnocení

2x

Taky jsem se včera poblil. Přišlo to samo od sebe. Ale dnes už je to lepší, už i mám chuť kjídlou

liska5
05.08.19 15:36

No tak...

Chuť třeba na smaženici z lišek? Pardon...

sebod*
hodnocení

2x

Anzionko. Skoro na každého z nás to někdy padne. Všechno je najednou černé, nálada na bodě nula, lidé kolem hnusní, kytky smrdí a vadnou, ptáci nemožně řvou... Ale zítra - ZÍTRA už zase bude všechno jak má být. *mala*

gumid
hodnocení

1x
Mas raka nebo jiny zavazny zdrav. problem? Jsi snad male decko? Nestezuj si. Jsou jeste horsi veci.

hodnocení

1x

"Neplačte, pane. Vemte si příklad ze mě. Jednou se mi stala taková... taková věc. Však to znáte. A já vám plakal! No, a vidíte, jindy zase se mi stala jiná věc, a já neplakal."

Já si pustím Cimrmana nebo vymažu hlavu prací...

jezevec*
hodnocení

1x

Po dešti přichází duha. Mysli na to...

joudic*
hodnocení

0x
podpora stejne nefunguje, pokud neni vychlazena v lednici + se k tomu zabavit necim jinym ;)

hodnocení

0x

Nikdy žádná špatná situace není napořád, vždy přijde změna, protože změny probíhají neustále, takže něco se u vás určitě změní a bude líp. *slunce*

hodnocení

Díky moc za podporu, vaše milá slova mi pomohla. Je to trochu lepší.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Nepřipadá ti to jako lhát sama sobě? Já ti lhát nebudu, protože pak budeš o to víc zkamaná. Možná to dobré bude a možná ne.

hodnocení

0x

Jasně že to bude dobrý, nic jiného si člověk nesmí připouštět. Tak ať je líp! *slunce*

junkers*
hodnocení

0x

Pusťte si nějaké letecké katastrofy, nebo potopení Costa Concordia - Schettino mi vždycky hrozně zvedne náladu.

Ať uděláte jakýkoliv průser, na Schettina prostě nemáte .. *palec2*

hodnocení

0x

Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Takže hlavu vzhůru... i když máte pocit, že jste na dně, tak ke dnu je to ještě sakra daleko. *palec2*

alka*
hodnocení

0x

Vždycky je naděje na zlepšení a vyřešení problému. Věřte tomu.

hodnocení

0x

Jak se říká, když něco nejde, je potřeba se "zarafnout" a ono to půjde.

Každá trampota má svou mez

tomass*
hodnocení

0x
Napiš mi tvůj fb napíšu ti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]