Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Označit vše jako přečtené

Od: radoss® odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,
Zde na poradnu chodím z 99% přes mobil a při preklikavani mezi posledními příspěvky, volně diskuze a pod se často svým tlustým prstem prekliknu na označit vše jako přečtené. V mobilní verzi je to docela blízko u sebe tak bych chtěl požádat, jestli by třeba nešlo tuto akci ještě potvrdit zda li to opravdu chci :).
Než se do mě pustíte že si mám dávat pozor a proč že mi to vlastně vadí, že se mi vše označí jako přečtené... je to jen prosba žádná stížnost. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Taky už se mi to povedlo... Můžu dodělat potvrzení, když ostatní nebudou skrze to lkát. :-D
doplněno 18.07.19 08:15:

Je to tam :) Jen v mobilní verzi.

hodnocení

Tady se i sebemenší změna ikonky po zásluze trestá :D bylo by to fajn. Děkuji
Taky se mi to už povedlo. Takže za mě, klidně dát ještě potvrzení. Ale dokážu s tím žít i bez potvrzení.
Také se mi to obcas podaří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]