Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklama na Zonky překrývá text

Od: bimbam® odpovědí: 18 změna:

Bývám zde na poradně i nepřihlášená. Pak mám možnost nechat se "inspirovat" reklamami. Všechno je OK, pokud nenaskočí rekama na Zonky. Je velká a překrývá text odpovědi. Možná je to problém jen mého PC. Ale možná by se mohly tomu pruhovanému koni trochu přitáhnout otěže :).

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

1x

Nainstaluj z internetu Addblock. 15 vteřin a je to.

a to bude problém tady na Poradte.cz - nepustí vás dál.

Můžete si to potvrdit na Poradte.sk

pavelpavel*

Nechápu. Mám Adblock a píšu normálně a nic se mi nepřekrývá.

72mona
hodnocení

0x
I mně se to děje. Pouze u té zebry :(

hodnocení

0x
Kouknu na to. V normální verzi nebo pro mobil?
hodnocení

V počítači. V mobilu internet nemám, tak nedovedu posoudit. A děkuji, i když to není nic velmi závažného.

a prohlížeč? I když zkusím Chrome, FF nebo dokonce IE je to ok. No pokud je to Edge, tak tam je skutečně možné cokoli. :)

Reklama na Zonky překrývá text
domabeznicku

Mně se to dnes stalo na FF verzi neřeknu , reklama překrývala text první odpovědi.

berger*
hodnocení

0x

Také se hlásím,chrome,firefox... Zároveň mi zmizí tlačítka a nicky,místo nich jen čára,ale funkční. Pomůže restartovat prohlížeč. Jenže,berte mě s rezervou,bojuji ještě s XP...

To už z ní přímo magicky. :-D

Každopádně jsem dal pryč relativní pozici a snad to bude už dobrý. :) Nebyl to úmysl. Zřejmě některé verze prohlížečů jsou osobité.

bim
hodnocení

Používám Chrome. Reklama se objeví (logicky) u dotazu s finančním problémem. Teď jsem jeden takový vyhledala a reklama je stále velká, ale maličko menší než dříve. Už jsem přečetla nick. Nikdy nic nerestartuji, prostě buď nečtu, nebo otevřu znovu za pár minut a s jinou reklamou.

Myslela jsem, že má odpověď zmodrá, i když nejsem přihlášená jako bimbam.

berger*

Tak drobná změna,zmizela modrá tlačítka vlevo nahoře. Předtím mizela vpravo nahoře a vlevo dole...*ee*. A blbne náhled otázky. Je to jen můj problém?

Reklama na Zonky překrývá text #2
Reklama na Zonky překrývá text #3

72mona
hodnocení

0x

Tak dnes opět :(

Reklama na Zonky překrývá text #4
hodnocení

Inu, všimla jsem si toho i včera. Nechtěla jsem reagovat, říkala jsem si, že snaha o nápravu byla :) a když to nejde, tak to nejde...

72mona

Asi máme osobitou verzi prohlížeče :-D

Jsem rád že to konečně vidím. Ale zrovna tento týden s tím nic neudělám...
72mona

Admine, mně to nijak zvlášť nevadí, jen mi to přijde zvláštní ;) Problém by nastal, kdyby to začaly dělat i ostatní reklamy. Takhle je to v pohodě. Spíš to zaujme. M.

rupss
hodnocení

0x

Já zde žádné reklamy nemám. Stačí mi na to ublock, hned vidím, že se to snaží načítat něco z google-analytics, cse.google.com, cloudflare, googlesyndication, což mám v defaultním režimu zablované z domén 3. stran, navíc vše zméněné (kromě cse.google -- asi hledání, cloudflare - cdn pro všechno možné, také pozor) je vše svinstvo

Nebo vložit zmíněné domény do (/etc/)hosts (ve tvaru 0.0.0.0 ### ), nebo rovnou na router,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]