Nejste přihlášen/a.
Bývám zde na poradně i nepřihlášená. Pak mám možnost nechat se "inspirovat" reklamami. Všechno je OK, pokud nenaskočí rekama na Zonky. Je velká a překrývá text odpovědi. Možná je to problém jen mého PC. Ale možná by se mohly tomu pruhovanému koni trochu přitáhnout otěže .
Také se hlásím,chrome,firefox... Zároveň mi zmizí tlačítka a nicky,místo nich jen čára,ale funkční. Pomůže restartovat prohlížeč. Jenže,berte mě s rezervou,bojuji ještě s XP...
To už z ní přímo magicky.
Každopádně jsem dal pryč relativní pozici a snad to bude už dobrý. Nebyl to úmysl. Zřejmě některé verze prohlížečů jsou osobité.
Používám Chrome. Reklama se objeví (logicky) u dotazu s finančním problémem. Teď jsem jeden takový vyhledala a reklama je stále velká, ale maličko menší než dříve. Už jsem přečetla nick. Nikdy nic nerestartuji, prostě buď nečtu, nebo otevřu znovu za pár minut a s jinou reklamou.
Myslela jsem, že má odpověď zmodrá, i když nejsem přihlášená jako bimbam.
Inu, všimla jsem si toho i včera. Nechtěla jsem reagovat, říkala jsem si, že snaha o nápravu byla a když to nejde, tak to nejde...
Já zde žádné reklamy nemám. Stačí mi na to ublock, hned vidím, že se to snaží načítat něco z google-analytics, cse.google.com, cloudflare, googlesyndication, což mám v defaultním režimu zablované z domén 3. stran, navíc vše zméněné (kromě cse.google -- asi hledání, cloudflare - cdn pro všechno možné, také pozor) je vše svinstvo
Nebo vložit zmíněné domény do (/etc/)hosts (ve tvaru 0.0.0.0 ### ), nebo rovnou na router,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.