Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdepak je Ivzez?

Od: liska5 odpovědí: 17 změna:

Koukám, tady nikdo nehne s němčinou. Boban tápe v rubrice Škola. Kdepak je Ivzez? Ta je na to machr. Jen se nějak ztratila.*hej*

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

Koukám, že tu byla naposledy 13.6., to není zas až tak dlouho. Buď má moc práce nebo dovolenkuje. M.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pozor - jste pozadu . Zdravím!

poradte.cz/...

72mona

Bene - Copak je po jméně? Co růží zvou, i zváno jinak, vonělo by stejně... ;)

liska5
hodnocení

Až jsem to viděla v nadpise, tak jsem si uvědomila, že přestala být Kapuletová. Jenže to už nešlo opravit.

ben®

72mona - to bylo jen pro přesnost. Ostatně, Vy také voníte stejně, ale svůj původní nick jste hodila do koše .

72mona

Jen si trénuju vůli. ;) Ale ta trojka mi chybí, to je fakt.

ben®

72mona - já si svého nicku vážím. Ale možná pro Vás je to větší "rajc" státi se z registrovaného člena poradny jen kolemjdoucím. No, je to Vaše věc (i když pro mě nepochopitelná).

72mona3*

Bene, můj nick je pro mne také důležitý. Takže ho nezahazuji, jen ho nechávám chvíli v klidu. Dřív jsem byla přihlášená skoro pořád (i když jsem tu nebyla), tak teď zkouším variantu opačnou. Jde jen o přechodnou dobu, abych se odpoutala od ", honění hodnocení" *haha*

Ale že jste to vy, tady mě chvilku máte *frajer*

Také občas uvažuji o změně nicku, nebo úplném odhlášení. Ale ne kvůli nějakému hodnocení, nebo působení v anonymitě, ale kvůli tomu, že jsou zde lidé, kterým těžce "ležím v žaludku" *smich* a cokoliv napíši, na ně působí jako červený hadr na bejka. ;) No a pak mi najednou došlo, že mi je to vlastně fuk.

liska5
hodnocení

Máte recht, Suzy, to není Váš problém. To oni Vás nedokážou strávit. Sice jsem si ničeho nevšimla, ale to se tu snad každému stalo, že byl pro někoho alergenem.

Lisko, díky. *placni* Napřed jsem nad tím přemýšlela a hledala důvody, ale najednou jsem si uvědomila, že je pod mou úroveň, zabývat se ubožáckými výpady nějakého zakomplexovaného individua, který žádným způsobem nemůže zasáhnout do mého skutečného života.

Zuzanko klídek, v jednom filmu (nevzpomenu teď na název), byla hláška "říkej si je blbej, je blbej...".

liska5
hodnocení

Moje máti vždycky dodala: "Mne může urazit jenom inteligent. A ten to neudělá!"

hodnocení

0x
Ze 13-ti příspěvků se jen dva věnují původnímu dotazu a ty zbývající, promiňte mi to, jsou tady úplně k h...

A víte proč se ostatní už věnují tomu podle Vás h..nu zajdo? No protože ty dvě odpovědi jasně vysvětlili dotaz a už nebylo třeba to opakovat. No a jak sám jistě víte, člověk je tvor upovídaný, stačí hodit udičku a už to jede...;)

liska5
hodnocení

Zajdo888, klídek, to je vyčkávací taktika, dokud se Iz neobjeví, aby vlákno nezamrzlo *smich*

72mona

Liško, zkuste napsat její nick se zavináčem, přijde jí na mail upozornění. ;)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]