Nejste přihlášen/a.
Koukám, tady nikdo nehne s němčinou. Boban tápe v rubrice Škola. Kdepak je Ivzez? Ta je na to machr. Jen se nějak ztratila.
Až jsem to viděla v nadpise, tak jsem si uvědomila, že přestala být Kapuletová. Jenže to už nešlo opravit.
72mona - to bylo jen pro přesnost. Ostatně, Vy také voníte stejně, ale svůj původní nick jste hodila do koše .
72mona - já si svého nicku vážím. Ale možná pro Vás je to větší "rajc" státi se z registrovaného člena poradny jen kolemjdoucím. No, je to Vaše věc (i když pro mě nepochopitelná).
Bene, můj nick je pro mne také důležitý. Takže ho nezahazuji, jen ho nechávám chvíli v klidu. Dřív jsem byla přihlášená skoro pořád (i když jsem tu nebyla), tak teď zkouším variantu opačnou. Jde jen o přechodnou dobu, abych se odpoutala od ", honění hodnocení"
Ale že jste to vy, tady mě chvilku máte
Také občas uvažuji o změně nicku, nebo úplném odhlášení. Ale ne kvůli nějakému hodnocení, nebo působení v anonymitě, ale kvůli tomu, že jsou zde lidé, kterým těžce "ležím v žaludku" a cokoliv napíši, na ně působí jako červený hadr na bejka.
No a pak mi najednou došlo, že mi je to vlastně fuk.
Máte recht, Suzy, to není Váš problém. To oni Vás nedokážou strávit. Sice jsem si ničeho nevšimla, ale to se tu snad každému stalo, že byl pro někoho alergenem.
Lisko, díky. Napřed jsem nad tím přemýšlela a hledala důvody, ale najednou jsem si uvědomila, že je pod mou úroveň, zabývat se ubožáckými výpady nějakého zakomplexovaného individua, který žádným způsobem nemůže zasáhnout do mého skutečného života.
Zuzanko klídek, v jednom filmu (nevzpomenu teď na název), byla hláška "říkej si je blbej, je blbej...".
A víte proč se ostatní už věnují tomu podle Vás h..nu zajdo? No protože ty dvě odpovědi jasně vysvětlili dotaz a už nebylo třeba to opakovat. No a jak sám jistě víte, člověk je tvor upovídaný, stačí hodit udičku a už to jede...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.