Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kamarái, přátelé a všichni, kdo na mě vzpomnínali a povzbuzovali. Co se stalo? V březnu se mi udělalo špatně až tak, že jsem doma upadla a nemohla fungovat. Naštěstí jsem měla po ruce mobil, přivolalala sousedku, která zalarmovala 155 a vzala si Dorku k sobě. Od té doby jsem prošla několika odděleními nemocnice, ze které jsem se dostala domů teprve před týdnem. Ale zůstala jsem špitálu věrná, protože chodím 3x do týdne na dialýzu a jsem ráda, že žiju. Mám 23kg pryč spolu s energií, radostí a chutí žít. Fyzicky se pomalu dávám dohromady, ale v hlavě a v duši jsem celá hodně pochrounaná. Bude to nějakou dobu trvat, než se dostanu do do jakž takž formy. Ale dobré znamení je to, že když jsem pustia pc jménem Vincent, první má cesta vede na poradte.cz , nahlásit, že žiju a poděkovat za pozdravy a povzbuzení, které mi přinášela odtud dcera.
Děkuji vám, jsem šťastná, že jste.
Nějak jsem zapomněla napsat, proč clé to trápení je. Vypověděly mi ledviny. Ne na chvíli, ale nafutrt. Tedy dialýza do smrti, bez možnosti vynechání. Prostě nemám ledviny a krev mi musí čistit stroj.
Bábinko, jste skvělá a silná !
Opravdu se nám po Vás velice stýskalo !
Držte se a nezapomeňte : " Veselá mysl, půl zdraví ."
Máme Vás rádi
Dobrá zpráva, na kterou jsme všichni čekali dlouhé měsíce!
To nejtěžší už máte za sebou, tak teď už jen dotáhnout tu rekonvalescenci. Hodně štěstí.
Pozn.: Chtěl jsem to napsat jako samostatnou reakci a překliknul jsem se.
@babkazov - Prostě nemám ledviny a krev mi musí čistit stroj.
Jak se všichni můžeme přesvědčit,bez ledvin se žít dá - hlavně že (nejen sval) je pořád stejné.
Takže i když to bude možná vypadat divně - ať stroj maká co nejdéle
Zdravím vás, babčo z Ostravy; dovolte mi, abych vás přivítala i v tomto vláknu. Vítejte nám
. Budiž veleben pan Willem Kolff, jehož osvítil ten skvělý nápad! Přeju zdraví
a sílu
a zdraví
. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.