Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poděkování všem, kdo si na mě vzpomněl

Od: babkazov® odpovědí: 37 změna:

Dobrý den, kamarái, přátelé a všichni, kdo na mě vzpomnínali a povzbuzovali. Co se stalo? V březnu se mi udělalo špatně až tak, že jsem doma upadla a nemohla fungovat. Naštěstí jsem měla po ruce mobil, přivolalala sousedku, která zalarmovala 155 a vzala si Dorku k sobě. Od té doby jsem prošla několika odděleními nemocnice, ze které jsem se dostala domů teprve před týdnem. *alene* Ale zůstala jsem špitálu věrná, protože chodím 3x do týdne na dialýzu a jsem ráda, že žiju. Mám 23kg pryč spolu s energií, radostí a chutí žít. Fyzicky se pomalu dávám dohromady, ale v hlavě a v duši jsem celá hodně pochrounaná. Bude to nějakou dobu trvat, než se dostanu do do jakž takž formy. Ale dobré znamení je to, že když jsem pustia pc jménem Vincent, první má cesta vede na poradte.cz , nahlásit, že žiju a poděkovat za pozdravy a povzbuzení, které mi přinášela odtud dcera. :-D Děkuji vám, jsem šťastná, že jste. *srdce*

doplněno 20.06.19 17:30:

Nějak jsem zapomněla napsat, proč clé to trápení je. Vypověděly mi ledviny. Ne na chvíli, ale nafutrt. Tedy dialýza do smrti, bez možnosti vynechání. *plac*Prostě nemám ledviny a krev mi musí čistit stroj. *alene*

37 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pi*
hodnocení

6x

Časem možná bude možno přejít na peritonealní dialýzu bez nutnosti docházení 3x týdně.

hodnocení

3x

Zdravím "babko", to Ti to trvalo! ;) Já věděla, že až se zmátoříš, že se se ihned ozveš. Tak se drž. Všechno zlé je pro něco dobré, určitě jsi před tím ani ve snu netušila, že by na Tebe tady tolik lidí intenzivně myslelo. *srdce*

hodnocení

1x

Jupíííííííííí *srdce**srdce**srdce*

Jen tak dál *palec*

hodnocení

0x

To je super zpráva... Tak jen pomalu zlehka, nic neuspěchat a uvidíte, že se dostanete do formy.

Držím palce... *palec2*

jezevec*
hodnocení

0x

Jsme moc rádi! Nebo aspoň já! Vítej zpátky, babi...*palec*

hodnocení

0x

Na takovouto zprávu přímo od Vás jsem čekala celou tu dlouhou dobu. A věřila, že se objeví. Mám velikou radost! Zotavování chvíli potrvá, ale už je to na dobré cestě! *srdce**slunce*

hodnocení

0x

Jsem ráda, že Vás zde zase vidím. Chyběla jste nám zde. Všechno bude zase dobré, nebojte. Odpočívejte, ať naberete zase sílu a potřebnou energii. Moc Vás zdravím! *slunce*

72mona
hodnocení

0x
Nejlepší zpráva tohoto týdne *srdce*
Jsme moc rádi, že je vše na dobré cestě, že jste už konečně doma a že i Vincent neprotestuje :-D. Pohlaďte za nás Dorku...a ať je vám stále lépe. *slunce* Mona

mil®
hodnocení

0x

Ahoj babi, vítám Tě zpět. Přeju hodně zdraví a to ostatní pak přijde.*slunce*

berger*
hodnocení

0x

Tak to je fajne... *palec2*

dam®
hodnocení

0x
Babčo, to je SUPER, hlavně se držte!

hodnocení

0x
bábinko, JUPÍ!

bekycek*
hodnocení

0x

Přeji hodně zdraví a dál už jenom to hezké. Pozdravuji na severní Moravu, bydleli jsme ve Frýdku-Místku, narodily se nám tam obě děti, krásný kraj a hodní lidé.

20.06.19 12:08
hodnocení

0x

*pusa*

hm*
hodnocení

0x

Jsem moc rád, že jste zase tady.

hodnocení

0x

vítejte zpět *slunce*

hodnocení

0x

Dobrý den. Také Vás srdečně vítám a přeji ať se dobře daří.

hodnocení

0x

Toto je ta nejlepší zrpáva, kterou jsem zde četla ! *slunce**tanec**slunce*

hodnocení

0x

Bábinko, jste skvělá a silná !
Opravdu se nám po Vás velice stýskalo !
Držte se a nezapomeňte : " Veselá mysl, půl zdraví ."
Máme Vás rádi *srdce* *slunce*

annif
hodnocení

0x
Tak to jsem ráda, že jste v rámci možností v pořádku. Ať už je jenom líp! ;)

fialka2
hodnocení

0x

BabkozOV, to je opravdu nejlepší zpráva . Nebojte se, chce to jen čas. Myslíme na Vás tu snad všichni. Držím palce ať je zotavení co nejdříve. Opatrujte se, hlava i duše se taky srovná :)

babusa*
hodnocení

0x

Také jsem moc ráda,že jste tady,nejen na poradně a hoooooooooooodně zdravíčka,i té energie,radosti ze života.

hodnocení

0x

Moc rád tě vidím zpátky, babi*pusa*

blanka33*
20.06.19 16:36
hodnocení

0x

Vítejte! *tanec**slunce*

hodnocení

0x

Huráááá *houpy* Posílám pozdravy a ať se Vám teď vede už jen líp! *slunce*

hodnocení

Jsem celá dojatá. Sice bez ledvin, ale celá dojatá. Děkuji vám za přijetí a hezká slova. Ani nevíte, jak mě to těší. :)

hodnocení

0x

Hlavně že to dobře dopadlo! *slunce**palec*

lmgify

Dobrá zpráva, na kterou jsme všichni čekali dlouhé měsíce! *tanec*

To nejtěžší už máte za sebou, tak teď už jen dotáhnout tu rekonvalescenci. Hodně štěstí.*slunce*

Pozn.: Chtěl jsem to napsat jako samostatnou reakci a překliknul jsem se.

hodnocení

Děkuji. ale problém je v tom, že rekonvalescence neexistuje. Místo ledvin mi 3x týdně čistí krev stroj. *alene*

lmgify

Třeba až se zlepší celkový zdravotní stav, tak se nabídne možnost transplantace? *co*

hodnocení

0x

@babkazov - Prostě nemám ledviny a krev mi musí čistit stroj.
Jak se všichni můžeme přesvědčit,bez ledvin se žít dá - hlavně že *srdce* (nejen sval) je pořád stejné.

Takže i když to bude možná vypadat divně - ať stroj maká co nejdéle *slunce*

hodnocení

0x

Babi, vítejte zpět, moc jste nám tu chyběla.*mir*.Je moc důležité, že máte energii, radost a chuť do života. Hlavně nic nevzdávat a časem se i vaše dušička uzdraví. Přeji vám, ať to je brzy.*zdravi*

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím vás, babčo z Ostravy; dovolte mi, abych vás přivítala i v tomto vláknu. Vítejte nám*pusa* *smich* . Budiž veleben pan Willem Kolff, jehož osvítil ten skvělý nápad! Přeju zdraví *slunce*a sílu *slunce*a zdraví *slunce*. Ida

Mám známého,který musí chodit na dialýzy a i přesto cestoval ,,mimo republiku a bždy si vyřizoval dialýzu v těch zemích.Projezdil kus světa ,takže i přes tyto problémy žil plnohodnotným životem...což přeji i Tobě...

lidus*
hodnocení

0x

No konečně! Tak hodně optimismu a veselou mysl. S ledvinama nebo bez ledvin, každý den je dobrý.

hodnocení

0x

Huráááááá! Zdravíme Vás babkazov! Držte se! Myslíme na Vás !

hodnocení

Moc vám všem děkuji za laskavá slova. Ani nevíte, jak mě to těší! *srdce* Nejen to, ale mám i o čem přemýšlet, na o myslet. Děkuji osudu, že to udělal takhle. Dozvěděla jsem se, že Ladin není. Jééééžiši, to mě mrzí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]