Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Omlouvám se ostatním, ale jinak to udělat nemohu, na výslovné přání dotyčné osoby. Jinak bych se k ní obrátila vnitřní poštou, ale ona si to nepřeje.
Vzkaz je pro rádkyni "jedubabička". Všimla jsem si, že se neopomenete vždycky k někomu, kdo se mnou vyhledává "spory" přidávat větou: "vítejte do klubu". Jednak se mne to týká a moc tomu nerozumím a také jsem si uvědomila, že to může být dost nesrozumitelné i pro ostatní. Tak to objasním. Ano, Vás jsem kdysi požádala vnitřní poštou, abyste mne ze svého okruhu "sledování a útočení" vynechala, že se s Vámi nemíním dohadovat. Poprosila jsem Vás, že když se Vám mé odpovědi nelíbí, abyste je ignorovala a nereagovala na ně, protože to by vedlo ke zbytečným dohadům, které by nikam nevedly. Slíbila jsem Vám, že já budu dělat to samé. Napsala jsem Vám, že chápu, že si všichni nemusíme "sednout" a že nám může být někdo nesympatický i přesto, že se vlastně mezi sebou neznáme osobně, ale pouze virtuálně. Ale i tak mohou být nesympatie velmi silné. A to se týká nás dvou. Tento návrh jsem Vám udělala proto, že jsem se chtěla vyhnout tomu, aby ta "zlá krev" mezi námi dvěmi, prosakovala do poradny. Z mé strany to byl návrh smířlivý a myslím si že i rozumný. Vy mě "nemusíte", já "nemusím" Vás. Proto se Vám vyhnu a tím by to mělo a mohlo skončit a byl by klid. Jenomže Vám to nedá a jakmile vidíte příležitost, tak si přihodíte to své doutnající polínko, aby se ohýnek rozhořel a snažíte se mne tím zatáhnout do žabomyších válek. Já teda osobně o žádném "klubu" a "blacklistu" nevím. Jste po velmi dlouhé době jediná, kterou jsem opravdu vážně a výslovně požádala, aby na mne raději nereagovala, protože jsem Vás považovala za rozumnou osobu, která pochopí, že nějaké dohadování by tady nebylo na místě. A to, že to někdy řeknu i někomu, který se evidentně v nějaké otázce snaží o to samé co Vy, je z mé strany jenom snaha ukončit zbytečné osobní výpady. Tak Vás znova a veřejně prosím, abyste mne vynechala. Já sem chodím proto, že mne to tady baví a považuji to za odpočinek uvolnění. Nechci se tady s nikým dohadovat o prkotinách. Podle mne jste dobrá rádkyně, protože dokážete najít na internetu informace, které jsou pro ostatní důležité a oni to najít nedokáží. Tak můžete být spokojená, že už jste pomohla mnohým lidem a na mne snad už můžete zapomenout. Děkuji za pochopení.
Ale jinak to jde! I já tady mám své "oblíbence" a "neoblíbence". Na ty neoblíbence většinou nereaguji a jejich výlevy mě nechávají chladným. Pouze v případě úplně nesmyslné rady se ozvu, třeba i ironicky, ale dále to nehrotím. Stejně i opačně, když mě někdo nachytá "na švestkách". A pak mi výjimečně ujedou nervy a rozkohoutím se. Ale abych kvůli tomu zakládal vlákno a vyléval si tu své srdíčko, tak to bych se hodně styděl. Tohle je poradna a ne "stěžovna"!
A zrovna vás dvě kladu na podobnou úroveň. Obě chytré, rady na úrovni, tak proč si tady děláte problémy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.