Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o ban - jh11

Od: praivo* odpovědí: 14 změna:

Ahoj admine,

tímto chci požádat o zablokování uživatele s přezdívkou "jh11"za časté porušování pravidel Z1 (odpovědi buď absolutně nesmyslné, nebo nekvalitní (nedostatečné znalosti dané problematiky)) a Z2 (už to ani nehlásím syslům, určitě mají dost jiné práce) - namátkou třeba toto:

https://www.poradte.cz/pocitace-a-prislusenstvi/26263-jak-nainstalovat-novy-notebook.html#11
https://www.poradte.cz/pocitace-a-prislusenstvi/26430-jaky-novy-pocitac.html
poradte.cz/...
poradte.cz/...

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
pardon, bylo by to dlouhý a nekonstruktivni :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Takových, co dávají rádobyvtipné rady nebo předstírají debilitu, je bohužel více.

Snad se admin "pochlapí";).

hodnocení

0x

odkazy jsem si přečetl a nic až tak hrozného tam není. Pánové tolerujte se, nebuďte vztahovační. Škodí to vám i jiným. Oba jste Ok.

praivo*
hodnocení

Jsem schopen tolerovat hádku v jednom vlákně a občasné blbůstky, ale už ne při takovéto frekvenci.

kubaaa*
...jeden za osmnact, druhy bez dvou za dvacet... Mohli byste si podat ruku, panove!

16.09.13 17:46
hodnocení

0x

tolerance

jh11
hodnocení

0x

To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

pfpetr*
hodnocení

0x

také na tom nevydím nic závažného rozhodně ne důvod k zablokování

hodnocení

0x
Něco jsem promazal, ale:
- žádosti o ban touhle formou se nepřijímají. Nejlépe vždy nahlásit problematickou odpověď. Sys se sami rozhodnou, co dál ;)
- vzyvat moderátora v textu odpovědi je pošetilé. Sys ani zdaleka nemohou číst všechny odpovědi. Sám občas najdu něco s měsíčním zpožděním a bůh ví nač nenarazim nikdy.
- prosím víc jednoznačné odpovědi než sarkasmus. Ten kdo tomu rozumí se zasměje, ale tazatel tápe co tím chtěl básník říci, aneb kritika se přijímá (v odpovedi) v případě, že je zároveň napsán důvod resp správné řešení, jinak je to placani do vody.
Díky :)
doplněno 16.09.13 19:21: Abych nezapomněl, není špatné nahlásit spoustu špatných odpovědí, právě naopak. Sys pak mají snadnější cestu k rozpoznání, kdo zlobí. Ačkoliv si dokáží dohledat vše potřebné sami... Ale procházet víc než x posledních odpovědí je méně reálné.
praivo*
hodnocení

Dík za promazání, budu to teda radši nahlašovat.

jh11

Hlásím že praivo

neřeší problémy v dotazu

ale řeší odpovědi.

Kým byl povolán praivo jako soudce správných odpovědí?

Byl mi smazán příspěvek na základě dojmů a pocitů pana praivo

a dojmů a pocitů nějakého admina.

Čím legitimujete

že jedině vaše názory jsou správné?

Uplně schazujete úroven fora

Já odpovídám podle svého přesvědčení a zkušeností

na dotazy čtenářů

a někdo řeší pouze odpovědi

zdá se vám správné zaplevelování diskusí?

neměli by ste nechat na čtenářích at si vyhodnotí odpovědi sami?

praivo*
hodnocení

Ukaž mi dotaz, kde jsem řešil jen odpovědi a ne dotaz samotný.

Já nemám žádné právo mazat příspěvky, když si "sysel" usmyslí, že to nesmaže, tak ho k tomu nikdo nedonutí a naopak. Já můžu jen nahlásit příspěvek, který podle mne porušuje pravidla (což taky dělám), nic víc.

A doporučuji ti ne***t admina.

Vůči sys se doporučuje spis pokora než asertivita. Co někdo nahlásí to sys posoudí. Nikdo mu neříká jak má reagovat.
Nechceme aby uživatelé museli číst 10 odpovědí než najdou 1 správnou... Asi tak.
Admin může prakticky všechno, tak to je. Pokud to bude dělat dlouhodobě špatně je to hlavně jeho prus***
jh11

Samozřejmě nezpochybňuji zodpovědnost admina

za forum z hlediska zákonů

martinaa*

Jelikož příspěvky nahlášené jako zbytečné, vulgární, zesměšňující atd atd mažou lidé, kteří se na poradně o mnohé zasloužili a s mnohým pomáhají, mají tu "moc" rozhodovat, zda je příspěvek v normě, nebo není. Z této funkce na to mají právo.

To, že to jinde takto nefunguje a kdejaký hlupák, vtipálek a sprosťák si píše, co chce, a nikdo to neřeší, považují jim podobní za svobodu slova, ale rozhodně to nesignalizuje úroveň poradny.

Pokud máte dojem, že je Vám upíráno nějaké právo a jste nepravelivě hodnocen z dojmů a pocitů "ochranářů" Poradny, musím Vám připomenout, že účast je dobrovolná.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]