Nejste přihlášen/a.
Ahoj admine,
tímto chci požádat o zablokování uživatele s přezdívkou "jh11"za časté porušování pravidel Z1 (odpovědi buď absolutně nesmyslné, nebo nekvalitní (nedostatečné znalosti dané problematiky)) a Z2 (už to ani nehlásím syslům, určitě mají dost jiné práce) - namátkou třeba toto:
https://www.poradte.cz/pocitace-a-prislusenstvi/26263-jak-nainstalovat-novy-notebook.html#11
https://www.poradte.cz/pocitace-a-prislusenstvi/26430-jaky-novy-pocitac.html
poradte.cz/...
poradte.cz/...
Hlásím že praivo
neřeší problémy v dotazu
ale řeší odpovědi.
Kým byl povolán praivo jako soudce správných odpovědí?
Byl mi smazán příspěvek na základě dojmů a pocitů pana praivo
a dojmů a pocitů nějakého admina.
Čím legitimujete
že jedině vaše názory jsou správné?
Uplně schazujete úroven fora
Já odpovídám podle svého přesvědčení a zkušeností
na dotazy čtenářů
a někdo řeší pouze odpovědi
zdá se vám správné zaplevelování diskusí?
neměli by ste nechat na čtenářích at si vyhodnotí odpovědi sami?
Ukaž mi dotaz, kde jsem řešil jen odpovědi a ne dotaz samotný.
Já nemám žádné právo mazat příspěvky, když si "sysel" usmyslí, že to nesmaže, tak ho k tomu nikdo nedonutí a naopak. Já můžu jen nahlásit příspěvek, který podle mne porušuje pravidla (což taky dělám), nic víc.
A doporučuji ti ne***t admina.
Jelikož příspěvky nahlášené jako zbytečné, vulgární, zesměšňující atd atd mažou lidé, kteří se na poradně o mnohé zasloužili a s mnohým pomáhají, mají tu "moc" rozhodovat, zda je příspěvek v normě, nebo není. Z této funkce na to mají právo.
To, že to jinde takto nefunguje a kdejaký hlupák, vtipálek a sprosťák si píše, co chce, a nikdo to neřeší, považují jim podobní za svobodu slova, ale rozhodně to nesignalizuje úroveň poradny.
Pokud máte dojem, že je Vám upíráno nějaké právo a jste nepravelivě hodnocen z dojmů a pocitů "ochranářů" Poradny, musím Vám připomenout, že účast je dobrovolná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.