Nejste přihlášen/a.
Zdravím, toto už je snad pravý web jde o to ze sem hledal na google poradte.cz a nasel v google reklamu na poradte.net která me presmerovala na virovou stránku, co to je? Proč sem to viděl?
Když v googlu vyhledám "poradte", tak jako první vyběhne tato stránka. Na poradte.net se ani nedostanu.
Tak ono by nebylo nelogické ani to .net, ale jde spíš o to, že kolega, ani já jsme vůbec nenašli ve výsledcích zmiňovaný odkaz a nenašel jsem ho ani když jsem hledal tu adresu v googlu přímo. Skoro bych řekl, že nehledá přes google...
Dobrá, když ti tady všichni píšou, že nemáš pravdu, tak já napíšu, proč (by) to mohlo nastat: Někdo holt využil úspěšné jméno této poradny a propašoval do reklamního systému falešnou reklamu s podobným názvem (ale pro jistotu s neexistující zobrazenou adresou), která ve skutečnosti odkazovala na jeho úplně jinou stránku s neplechou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.