Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklama na web poradte.cz

Od: smaj6261 odpovědí: 9 změna:

Zdravím, toto už je snad pravý web jde o to ze sem hledal na google poradte.cz a nasel v google reklamu na poradte.net která me presmerovala na virovou stránku, co to je? Proč sem to viděl?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když v googlu vyhledám "poradte", tak jako první vyběhne tato stránka. Na poradte.net se ani nedostanu.

dssdwa

Velmi divné..

olinl

No pokud jsem v Čechách, tak automaticky klepnu .cz . NET by mě hned tedy nenapadl..

@olinl

Tak ono by nebylo nelogické ani to .net, ale jde spíš o to, že kolega, ani já jsme vůbec nenašli ve výsledcích zmiňovaný odkaz a nenašel jsem ho ani když jsem hledal tu adresu v googlu přímo. Skoro bych řekl, že nehledá přes google...

hm*

Ale lidi, smaj6261 píše, že na *.net byla zobrazená reklama, ne, že to bylo v odkazech. (Aspoň tak jsem to pochopil já.)

hodnocení

0x

Bude chyba asi na židli...

Naše reklamy jsou zkontrolovány a míří tam kam mají. :)

hm*
hodnocení

0x

Dobrá, když ti tady všichni píšou, že nemáš pravdu, tak já napíšu, proč (by) to mohlo nastat: Někdo holt využil úspěšné jméno této poradny a propašoval do reklamního systému falešnou reklamu s podobným názvem (ale pro jistotu s neexistující zobrazenou adresou), která ve skutečnosti odkazovala na jeho úplně jinou stránku s neplechou.

1705
hodnocení

0x

To se mi stává od roku 2017 taky.

hodnocení

0x

Mám na ploše ikonu pro tuto poradnu, kde se mi po kliknutí hned otevírá předem definovaná rubrika. Pak otvírám další podle potřeby. Žádné reklamy nevidím, neřeším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]